3 ting at huske før rejsen

Alle kender spændingen ved snart at skulle afsted til et fremmed land, men det kan ofte blive lidt kaotisk lige før man skal ud af døren. Der er mange ting der skal med og det bliver hurtigt uoverskueligt at huske det hele, og man ender ofte med en følelse i maven af at mangle et eller andet. Her er der 3 tips til at komme godt ud af døren og starte ferien på den rigtige måde.

Indholdsfortegnelse

Lav en pakkeliste

Det er en god ide at få lavet en pakkeliste, gerne en uge før afrejse, så du er sikker på at få alt med. Så er det også langt mere overskueligt at holde styr på, hvad der kommer i kufferten, når du kan strege det ud eller krydse det af. Hvis det virke som for meget arbejde selv at lave en, ligger der også mange gode pakkelister på nettet, også til specifikke steder som Thailand, Kina og USA.

Få transporten fikset i god tid

En vigtig ting for at få ferien startet på den rigtige måde, er transporten. Det er ikke det at få booket et fly, men også at tænke over de simple ting, som hvordan man kommer til lufthavnen. Det letteste er selv at køre, men det er ofte dyrt at have bilen stående og offentlig transport kan ofte være meget besværligt med kufferter og rejsetasker. Så om du har kørekort eller ej, ville det være godt enden at få en ven til at køre, eller hvis det er på et uanstændigt tidspunkt, så tag en taxa.

Forsikringen

Det sidste tip er nok et af de vigtigste, når du skal ud og rejse. Husk at være forsikret! Uanset hvor du tager hen, er det altid godt at være forsikret, så du kan få mest muligt ud af ferien, og ikke få den ødelagt hvis en krise skulle opstå, for en forsikring er til for at passe på dig.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *