Backpackeren på budget

Efter sine skoleår, er der mange unge der vælger at tage ud og opleve verden, i en længere periode. At rejse er den ultimative måde at opleve verden på, og er noget som mange unge drømmer om at kunne opleve. Dog kan det være svært mht. budgettet og økonomien, da mange unge får sin indkomst ved SU eller gennem deres begrænset arbejde. Her er nogle tips til, hvordan man kan backpacke på budget.

Indholdsfortegnelse

Skrotbil

Som backpacker kan det være nødvendigt at leje et transportmiddel, da det i sidste ende kan gavne en, hvis man nu rejser over en længere periode. Derfor kan det være nødvendigt at leje en bil, men da man nu skal spare, er det klogt at leje en skrotbil, så man kan spare penge der. På den måde behøver man ikke betale for offentlig transport, og man har altid sin bil, når og hvor man skal bruge den.

Penge i udlandet

I udlandet kan man bruge bitcoins til at købe sine ting for, som kan gøre det nemmere for den rejsende at skulle betale for sine ting. Det er en god ide at undersøge hvor man kan spare sine penge og hvordan man bedst muligt får ud af det, så man kan fx køb bitcoins her. Det kan også være en god ide, hvis man har kontanter med sig, og derved er sikret at man altid har penge på sig, så man ikke kommer i en situation hvor man står og mangler penge.

Inden rejsen

Inde selve rejsen, kan det være en god ide at spare penge sammen, på ting man alligevel ikke bruger. Derfor kan det være en god ide, at sælge nogle af sine varer, så man på den måde sparer en del penge, ved ting man måske alligevel ikke har så meget brug for. Og ved at genbruge, spares en del penge også, og man kan også lave byttehandler, så man i hvert fald har flere forskellige måder at spare på.

Mad

Når man backpacker, kan det være en god ide at spare penge sammen, ved fx at købe mad der kan spises over flere gange. Det kan fx være ved at købe dåsemad, som man ved kan holde, eller ved at købe store mængder af fx salat, og også spise det over flere gange. Det gør det også nemt lige at have det i sin backpack, i stedet for at skulle tænke over mad hver gang man er sulten. På denne her måde kan man godt leve lidt begrænset, men man kan i stedet bruge de sparede penge et andet sted.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *