Bliv ekspert indenfor design på en design skole

Går du eller en du kender rundt med en lille designer i maven, så er det bare med at komme i gang med at blive rigtig god til det eller de design fag, du er interesseret i. En design skole er det perfekte sted for enhver folkeskoleelev, der trænger til at komme lidt væk fra den normale undervisning, eller har lyst til at komme tidligt i gang med en potentiel karriere indenfor design.

Man kan tage 10. klasse på en af de mange design skoler, der er at finde rundt omkring i landet og dér bruge et helt skoleår på at forbedre sig indenfor et bestemt fag. Her får man tidligt et godt billede af sit design fag, og man kan bruge færdighederne uden for skolen og i fremtiden. Det er oplagt at tage et ekstra skoleår efter 9. klasse, hvis man trænger til en lille pause fra skolebænken, og selvom man på en design skole stadig vil gå i skole, har man en anden frihed end på andre uddannelser. Med muligheden for at vælge et bestemt design fag, man vil dygtiggøre sig indenfor, er det en rar pause og mulighed for at prøve noget andet mellem folkeskolen og ungdomsuddannelsen.

På nogle design skoler bor man på skolen ligesom på enhver anden efterskole, og man vil altså få meget mere end undervisning ud af at opholde sig der i et skoleår. Man vil få venner og kontakter for livet, og vende hjem med en masse fede oplevelse at fortælle om. Den modenhed, man opnår ved at bo væk fra sin familie og barndomsvenner, er i den grad også værd at tage med sig videre, og det er en rigtig stor fordel ved at tage en 10. klasse på en design skole.

Hvilke design fag, man har mulighed for at tage, er helt op til hver enkelt skole. Det kan være fag, der drejer sig om alt fra computerspilsdesign til arbejde med tekstil til madlavning, så der er altså noget for enhver smag.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *