Dette skal du huske til storbyferien

Sponsoreret
Storbyferier er et sandt hit for mange uanset alder og interesser. Der er altid noget, man kan lave i en storby, og oplevelserne er med garanti helt fantastiske og ulig noget, man vil kunne finde herhjemme. Alle trænger til ferie engang i mellem, og der er ingen tvivl om, at en storbyferie vil være alle pengene værd, uanset om man har sparet op i flere år, lånt penge til det eller planlagt det spontant. Der er dog nogle vigtige ting, man skal huske, når man er på storbyferie, for det er ikke altid ligeså let at pakke til en storbyferie som til en badeferie, hvor alt man skal have med, er badetøjet og sommertøjet.

Indholdsfortegnelse

Sko der er gode at gå i

Når man er på storbyferie, kommer man uden tvivl til at bruge rigtig meget tid på at gå. I de fleste storbyer er den nemmeste måde, man som turist kan bevæge sig rundt på nemlig til fods. Mange af de attraktioner man skal se, ligger også så tæt på hinanden, at det godt kan betale sig at gå fra sted til sted. Det er altså super vigtigt, at man husker at medbringe et par sko, der er behagelige, og som man går godt i, så man ikke ender med at få vabler og ondt i fødderne allerede den første dag.

Kamera

Det er selvfølgelig vigtigt at huske kameraet, når man er på ferie – om man er på storbyferie eller ej. Man får masser af mindeværdige oplevelser, der selvfølgelig skal dokumenteres. Når man er vendt hjem fra ferie, vil man også være glad for, at man har nogle billeder, man kan vise til interesserede venner og familiemedlemmer, og så man kan se tilbage på alle de gode stunder. En god idé kan også være at give børnene deres eget kamera – de vil helt sikkert synes, at det er rigtig sjovt at få lov til at tage deres egne billeder, og selvom de måske har en mobiltelefon med et godt kamera, er det sjovt for dem at prøve kræfter med et rigtigt kamera også.

Masser af kontanter

Især når man er på storbyferie, er det vigtigt, at man husker at tage masser af kontanter med. Man vil ofte støde på gadebutikker, hvor man skal købe vand, en is eller let frokost, og det er ikke altid, at de tager imod Visa eller Mastercard. Det kan ofte også bedre betale sig at betale med kontanter i stedet for med kort, fordi man så undgår, at der bliver opkrævet et gebyr i nogle tilfælde. Desuden skal man i udlandet tit betale drikkepenge til taxichauffører, tjenere på restauranter og turguides, og her er det også en del lettere at have kontanter på sig.

En taske der er let at bære på

Som nævnt kommer man til at gå rigtig meget, når man er på storbyferie, og derfor er det altid en god idé at have en taske eller lille rygsæk med, som man kan bære vandflasker, kameraet, solbrillerne, mobiltelefonen og pungen i, så man ikke skal gå og slæbe på det. Vær dog opmærksom på lommetyveri og hav ikke en åben taske med. Den skal også være behagelig at bære på, så det ikke bliver en byrde, at man skal have den med sig rundt.

Vær forberedt på alt slags vejr

På storbyferie er det ikke altid ligeså nemt at forudse vejret, som det er på f.eks. badeferie. Man ved aldrig om en regnbyge kommer forbi, eller om det er lidt koldt nogle af dagene. Derfor er det vigtigt, at man har pakket lidt af hvert, så man er forberedt på det hele. Hav med fordel en lille sammenfoldelig paraply med og en let trøje eller jakke, der passer ned i tasken. Et par lange bukser er også altid en god idé at proppe ned i bagagen.

Pænt tøj

Storbyer har fantastiske muligheder for at spise på lækre restauranter, og her er det en god idé at have noget tøj med, der er lidt pænere end det normale hverdagstøj. Skal man i teateret eller til andre kulturelle oplevelser, der ofte kræver, at man er pænt klædt på, er det også en god idé at have pænt tøj med.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *