Er du klar til kør-selv ferie?

Med årene er det blevet langt mere populært at tage på kør-selv ferie og det er også en god made at rejse på, hvis man måske er lidt bange for at flyve, eller måske ville se noget på vejen til ende destinationen. Der er dog et par ting som skal huskes som du kan læse mere om her.

Huskelisten

Når du vælger at tage på kør-selv ferie, er der også langt flere ting, der skal pakkes. For mange bliver det derfor let uoverskueligt, især da man ikke bare skal have de samme ting med, som på en hver anden rejse. For at få overblik, kan det derfor være en god ide at lave en huskeliste med alle de ting der skal pakkes, så du kan strege hver ting ud, når den er pakket. Hvis du måske ikke har prøvet det før, kan man også finde huskelister til kør-selv ferier på nettet, som viser dig hvad u bør have med. En anden mulighed er også at snakke med venner og bekendte, for at få gode råd og anbefalinger.

Bilen

Før en kør-selv ferie, er det selvfølgelig også vigtigt at sørge for at bilen er i god stand. Det giver lidt sig selv, at det er en dårlig ide at begive sig ud på en sådan rejse med en skrotbil, så sørg for at skaffe en god bil og følg derefter disse få trin til at gøre bilen klar. Tjek olie beholdningen inden afgang og tag eventuelt en lille beholder med olie med. Dækkene skal også være i orden, så tag hensyn til hvilket vejr du regner med at køre i og tjek dækmønstrenes dybde, for at sikre at de er over slidgrænsen. Det er også en god ide at tjekke dæktrykket og måske have et reserve hjul med sig. Dernæst skal lysene også sikres, for det er vigtigt at du kan se og andre kan se dig, så tjek lygterne. Til sidst er det også vigtigt at du pakker bilen på en forsvarlig måde, så du bl.a. har fuldt udsyn og at intet kan vælte rundt, hvis du skulle komme ud for en ulykke.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *