Er du klar til rejsen?

Når du skal ud og rejse, vil du egentlig bare gerne finde sommertøjet og solbrillerne frem, glemme alle pligter og nyde livet, men inden dette kan lade sig gøre, er der nogle ting som skal ordnes der hjemme. Her kan du får et overblik over nogle af disse ting, så du hurtigere kan komme i gang med ferien.

Huset

Det kan godt være at du kun tænker på at komme væk fra huset, men det er altid rarest at komme hjem igen, hvis der ikke ligger beskidt vasketøj og snavs over det hele, så tag en oprydning- og rengørings runde så dit hjem er præsentabelt til når du kommer tilbage. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, kan det også være rart f.eks. at få sat haven i stand inden afrejse, så du har noget rart at se frem til at nyde, når du kommer hjem. Klik her for at se mere om det. Der er dog flere ting som du skal tage hensyn til. Hvis du rejser i vinterhalvåret er f.eks. dit eget ansvar, som boligejer ud til en offentlig vej, at dit fortov er ryddet, når det sner. Det kan jo være lidt svært at ordne, når man er udenlands, så husk at hyre snerydning, hvis du ikke selv er hjemme.

Kufferten

Når huset så er sat i stand og diverse aftaler om snerydning og vanding af planter er færdige, er det tid til at starte de mere rejserelaterede forberedelser. Der skal vaskes og pakkes og planlægges. Når du skal ud at rejse, er det altid en god ide, ikke at gå i det tøj du gerne vil have med, i den sidste uge inden afrejse, så du har mulighed for at få det vasket. Derefter kan du begynde at pakke det hele ned i god tid, så du også har tid til at komme tilbage og sikre dig, at du har det hele med. Planlæg også med at få pakket rejsepapirer og pas ned og sørg for at have et ekstra sæt skiftetøj og nogle hygiejne produkter i håndbagagen, hvis uheldet nu skulle være ude, og du mister din kuffert.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *