Fra hjemmeboende til udeboende: RealMæglerne står klar med en hjælpende hånd

Et ønske om at flytte hjemmefra er reelt for mange unge. Nogle vælger at flytte i kollektiv, mens andre lejer en lejlighed igennem en boligforening. Men der er også en tredje gruppe: Dem, der ønsker noget fast på længere sigt og dermed overvejer at blive boligejer.

 

Indholdsfortegnelse

Det svære boligvalg

Boligmarkedet er ophedet som aldrig før. En undersøgelse viser, at huspriserne er steget med 12%, lejligheder med 14% og fritidshuse med 19%. Og det er en stigning, der højst sandsynligt vil fortsætte. De usædvanlige kraftige stigninger gør, at man som førstegangskøber let kan stirre sig blind på mange ting. Ofte er det blot et spørgsmål om værdier, ønsker og behov. Og for mange unge mennesker kan det være en hjælp at inddrage professionelle kræfter, når det kommer til at fast ejendom. Derfor har vi valgt at guide dig igennem en labyrint af ejendomsmæglere, og direkte ind til Realmæglerne, der overordnet set har mere end 90 års erfaring med ejendomshandel.

 

Køber og sælger

Hvad enten du er førstegangskøber eller har prøvet det før, så kan der let opstå spørgsmål vedr. ejerudgift, udbetaling og energimærke, når det kommer til køb og salg af bolig. Hvis du er interesseret i områder på Sydsjælland – Faxe, Næstved eller Haslev, så er RealMæglerne din mulighed for at snuse til boligmarkedet. Hos den lokale ejendomsmægler i Faxe og den bedste ejendomsmægler i Haslev, er ejendomshandel en klar tillidssag. Her handler det om at bygge en bro imellem køber og sælger.

 

Som sælger er du godt stillet, hvis du har RealMæglerne i ryggen. Der tilbydes nemlig en gratis salgsvurdering samt konkurrencedygtigt salær, løbende opfølgningsmøder i hele salgsforløbet og tæt kontakt til et stort og opdateret landsdækkende køberkartotek.

 

Som køber kan du også føle dig tryg, for Realmæglerne kender kommunerne som deres egen bukselomme. Der bliver tilbudt professionel behovsevaluering, oprettelse i RealMæglernes landsdækkende Guldkøberkartotek skræddersyet efter dine behov og ikke mindst bliver der udarbejdet søgeannoncer, hvis du har helt specielle boligkrav.

 

Tryghed i boligjagten

Der er mange ukendte begreber, når man er ung og ikke har prøvet at købe bolig. Derfor kører RealMæglerne et koncept kaldet RealSyn. Kort fortalt er det et digitalt tillæg til tilstandsrapporten, der forklarer fagbegreber, boligens skader og mangler. Og det er med til at skabe tryghed, for det økonomiske perspektiv er en helt central del af bolighandlen. Du vil som potentiel køber også kunne få et prisoverslag, så du kan se, hvad det vil koste at forbedre boligen. Med Realsyn er du altså på forkant samtidig med, at du sikrer dig en holdbar bolig og økonomi på den lange bane.

 

Hvad enten det gælder salg, køb eller rådgivning af bolig, så står RealMæglerne klar med en hjælpende hånd. Står du f.eks. over for en beslutning om at skulle flyve fra reden og blive boligejer på Sydsjælland, så ring til ejendomsmægleren i Næstved. Her har du rig mulighed for at få en gratis salgsvurdering og generel rådgivning, når det omhandler ejendomshandel.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *