Gem dine minder på en fantastisk måde

*click click* og så er de første billeder blevet taget.

Når man er på ferie, så er det et must at tage en masse billeder! Men når man kommer hjem igen, så forsvinder de bare på computeren. De bliver overført fra kameraet, de bliver gemt i en mappe og så ser man dem ikke lige foreløbig! Det kan der dog laves om på!

En god måde at få gemt sine feriebilleder på, er at få lavet en helt vild fed fotobog som man evt. selv designer. Det er også en god måde at få vist dem frem på, når der endelig kommer gæster på besøg. En kop kaffe, fotobogen og så går snakken ellers. Det er også fedt, at kunne tage bogen med hen til familie og venner, og så er man ikke afhængig af computeren!

Før man laver en fotobog er det dog en god idé at luge ud i alle de billeder man har fået taget. Ens feriebilleder kan nemt løbe op i 500 stykker, hvor det måske kun er de 60 som er gode. Nogle gange bliver man nødt til at være hård! Du får det aldrig gjort, hvis du venter noget tid med det, så for det store overbliks skyld, så er det vigtigt at få gjort lige når man får lagt dem ind!

Det er nemlig ikke altid, at alle billeder er vigtige. Lad dog vær med at slette billederne på kameraet, da det ikke altid er nemt at vurdere på en lille skærm, om et billede er godt eller dårligt. Det er fint, at få slettet billeder, hvis de er deciderede fejlskud, men vent hellere, til du kommer hjem og ser billederne på en skærm, hvor du kan se skarpheden ordentligt, og vurdere hvilke billeder, der fungere bedst!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *