Gode tips til ferie i Italien

Italien er et af de lande med højst antal UNESCO sædværdigheder og kunstværker. Derudover er der også dejligt varmt og mange gode strande og restauranter samt noget for de små. Den gode stemning bidrager også, så hvorfor ikke tage et smut derned? Hvis dette ligger i dine overvejeler er der her et par gode tips til en sådan rejsedestination.

Indholdsfortegnelse

Book tidligt

Søger du efter ferieboliger i Italien, så vær opmærksom på at de bedste boliger naturligvis bliver booket ud hurtigt. Derfor er det en god ide at bestille din sommerferie i Italien i god tid, så du får mulighed for at vælge mellem det bedste. F.eks. sider som Italia Villas udbyder rigtig mange fede ferieboliger og lejligheder rundt omkring i Italien, så der er noget for de fleste. En anden fordel ved tidlig booking, er at du også kan høste alle de gode rabatter.

Transport

Det gode ved et lad som Italien er, at du kan køre hele vejen derned. Skal du på ferie med vennerne kan i derfor f.eks. overveje at lave en Road tur ud af det og slå jer løs på vejen derned. Med småbørn, bliver dog for de fleste lettere at tage flyet, så man hurtigt for transporttiden overstået. Uanset hvilken mulighed man går efter, kan det være en god ide at sammenligne priserne for metoderne, da der nogle gange kan være store penge at spare ved at vælge en ting frem for en anden, eller et firma frem for et andet.

Huskelisten

Vælger du at finde en lækker feriebolig i Italien, er der nogle ting du skal huske inden afrejse. Husk f.eks. det lå EU-sygesikringskort, så du ikke står med hovedet i postkassen, når feriemaven rammer. Derudover er det også en god ide t medbringe en skarp kniv og måske et par robuste glas samt en proptrækker, så du virkelig kan kokkererer dernede samt nyde en lille smule eksotisk vin. Rejser du i egen bil, skal du nok også huske en GPS, så du sikre dig selv muligheden for at finde rundt.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *