Gør hjemrejsen fra Island lidt sjovere

Mange kan blive enige om, at det mest belastende ved at rejse, er alt den tid, man skal bruge på transport. Hvad end det er en flyrejse, kør-selv-ferie eller noget helt andet, så er det de færreste, der har lyst til at bruge rigtig mange timer på at komme frem og tilbage. De fleste vil helst undgå for mange mellemlandinger og stop undervejs, men det er ikke altid, at det kan undgås.

Når man rejser hjem fra Island, kan man være heldig at skulle flyve direkte fra Reykjavik til København uden at mellemlande undervejs, men engang i mellem kan det være nødvendigt, at man bliver nødt til at mellemlande for, at det passer med flytiderne. Find rejser til Island her og kom snart afsted på dit eget eventyr til det smukke land.

Ifølge mange er mellemlandinger, især dem, der er flere timer lange, spild af tid, men fordi man ofte ikke har noget valg, så kan man ligeså godt få det bedste ud af det.

Noget man kan lave mens man venter, er at gå på opdagelse i lufthavnen. En lufthavn har altid en masse forskellige butikker at byde på, og man kan altid få tiden til at gå ved at kigge lidt på butikker. I øvrigt kan man finde en café eller et opholdssted med udsigt til landingsbanerne, så man kan kigge på flytrafikken.

Lufthavne har desuden altid det tilfælles, at de viser lidt af det land eller den by man befinder sig i. I lufthavnen på Island kan du derfor helt sikkert finde nogle butikker, der sælger typiske islandske varer eller souvenirs, eller måske er der kunst eller noget andet, der kendetegner Island, så man selv i lufthavnen kan få nogle sjove oplevelser af Island og landets kultur.

Mens du sidder i lufthavnen, kan du også bestille mad udefra, så det er klar, til når du kommer hjem. Det kan for eksempel være fra Cocks and Cows. Find Cocks and Cows her og bestil mad udefra, mens du er på vej hjem, så du har noget at se frem til under hjemrejsen fra Island.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *