Guide: 5 udenlandske festivaler du skal besøge

Om ikke så lang tid er sommeren snart over os igen, og til denne tid er billetterne til de gode festivaler allerede udsolgt. Selvom The Weeknd kommer til Roskilde i år, vil vi stadig anbefale et hav af udenlandske festivaler, som vi mener er rigtig fede og kan kombineres med en udenlandsrejse samtidig. Nogle af festivalerne har vi selv været til og nogle andre anbefaler vi, fordi vi selv har fået dem anbefalet fra ivrige festivalgængere.

Indholdsfortegnelse

Way Out West

Festivalen er lokaliseret i Sverige så den er ikke særlig langt væk. Festivalen bliver kaldt den mest rene festival du kommer til at besøge, og foregår på alle spillestederne i Gøteborg. Om dagen kan du gå rundt i Slotsskrogen.

Pris: 1400

Primavera

Kombiner sommerferien med en tur til dejlige Spanien og oplev en fænomenal oplevelse med indierock i Barcelonas havn med god udsigt ud over vandet.

Pris : 1500 DKK

Melt!

Hvis du er til elektronisk musik, er dette lige noget for dig! Festivalen foregår i museum Ferropolis smukke lokaler og giver et stort udvalg af techno kunstere.

Pris: 1000 DKK

Øya

Det bliver kaldt en luksusfestival, og du skal allerede punge ud med en stor postering for billetten der lyder på 2200 DKK. Det bliver ligesom Roskilde Festival, så du bør måske investere i et rigtigt festivalkit med telt, sovepose, kondomer og solbriller.

Pris: 2200 DKK

Flow Festival

Hvis du aldrig har været i Finland bør du næsten tage et smut til Flow Festival, der foregår i i et gammelt kraftværk og gør emget ud af at få de rette kunstnere til festivalen.

Pris: 1400

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *