Hegn holder ubudne gæster væk

Hvert år finder pædagoger ubudne gæster på arealer, der tilhører børnehaver, SFO’er, skoler og andre institutioner landet over. De ubudne gæster er oftest af en kaliber, der lyder på brugte kanyler, ølflasker og cigaretskodder. Det er et stort problem for institutioner at holde de gæster, der smider disse problematiske efterladenskaber på arealer, hvor vores børn potentielt enten kan lege, træde eller spise det. Det er farligt, og det er et problem, som både institutioner og forældre er interesseret i at få løst. 

Men hvordan kan man holde de mennesker ude, som vælger at komme på uønsket besøg på landets institutionsarealer? Jo, en god start kan være solide og høje hegn.

Galvaniserede hegn til din institution

At købe hegn til institutionen er mindst ligeså vigtigt som at købe hegn til huset. Det holder de ubudne gæster væk, hvis ellers hegnet er robust og ikke let at kravle over. Typisk vælger man at slå et galvaniseret hegn op omkring arealet, der skal beskyttes mod gæster. Et galvaniseret hegn er også bedre kendt som et stålhegn på hverdagssprog. 

Skolegårde, legepladser og SFO’er indhegnes typisk med denne type hegn, og det er også et af de billige hegn. Og hvis skoler, børnehaver og andre institutioner skal indhegne større arealer, så er det oftest også muligt at få et hegn tilbud. 

Sikringshegn til de mere ramte steder

Er din institution et af de mere ramte steder, når det gælder de ubudne gæster, så kan et sikringshegn være en mere robust løsning. Sikringshegn bruges oftest til at holde personer indespærret i fængsler, psykiatrien og institutioner for særligt udsatte, men de kan også benyttes effektivt til at holde personer udenfor et areal.

For at finde løsningen, der er bedst egnet til din institution, vil det være en god idé at få profesionel rådgivning fra virksomheder, der har stor erfaring med at opstille hegn. Her tilbyder PIT hegn et CV fyldt med erfaring.

”Hos PIT hegn har vi mere end 25 års erfaring med projektbaserede kommunale løsninger. Vi ved f.eks. at der ikke må være skarpe kanter, noget, man kan klatre op af og hegnet skal sikre både inde og udefra.”

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *