Hold ferie i Italien i en privat villa eller en privat feriebolig

Italien har længe været blandt favoritterne, når det gælder danskernes mest populære feriedestinationer. Det er ikke nogen tilfældighed, for Italien har noget for alle sanser. Her er lækker mad og vin, spændende historie, fantastisk natur, betagende storbyer, lækkert modetøj og meget mere. Vil du gerne have en unik ferie i det italienske, så lej en privat villa i Italien, så får du optimale rammer til at opleve det smukke Italien.

Indholdsfortegnelse

Norditalien – stil og mode

Støvlelandet byder på mange store oplevelser. Hold eksempelvis ferien i Norditalien i nærheden af den fantastisk smukke Como sø, hvor mange af de helt store Hollywood-stjerner også har en feriebolig. Tag en tur til Milan og nyd den fantastiske Duomo Katedral på den enorme Piazza Del Duomo. Gå på opdagelse i alle de fantastiske modebutikker og oplev en fodboldkamp på det fascinerende San Siro stadion hvor både AC Milan og Inter Milano har hjemmebane. Måske kan du være heldig at se Christian Eriksen spille for sin nye klub!

Mærk historiens vingesus i Rom

Længere mod Syd finder vi Italiens hovedstad, Rom. Rom er det gamle Romerrigets centrum og det er en af de mest spændende hovedstæder i Europa, hvis du er historisk interesseret. I Rom afløser det ene storslåede historiske bygningsværk det andet, her smuk arkitektur fra alle perioder i historien. Eksempelvis kan du opleve Colosseum, Peters Kirken, Forum Romanum og mange andre flotte bygninger. Byen byder også på masser af lækker mad og en fantastisk romantisk stemning. Mellem Milano og Rom finder du Toscana området, det er et virkelig smukt område hvor mange danskere holder af, at feriere. Her afløses storslåede bjerge af smukke vinmarker og både mad og vin er i absolut topklasse. Her er således noget for både øjet og ganen. Men dette er blot et lille udpluk af nogle af de mange fantastiske steder, som Italien har at byde på!

Kom helt tæt på det autentiske Italien

Hvis du gerne vil tæt på det autentiske Italien er det en rigtig god idé, at leje en privat villa eller en privat feriebolig i Italien. På denne måde har i rig mulighed for at komme helt ind under huden på det område af Italien, hvor i har valgt at holde jeres ferie. Ferieboligen er helt ideel, hvis i er en større familie, der skal holde ferie i Italien, de private villaer fås nemlig med mange sovepladser, så der er plads til alle. Villaer og ferieboliger fås desuden i mange forskellige prisklasser og standarder. Lige fra topluksus med egen swimmingpool til de mere beskedne ferieboliger der har mere karakter af almindelige private villaer.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *