Hvordan finansierer man sin rejse?

Det kan være svært at finde hoved og hale i sin økonomi, når man skal rejse. Mange ting skal betales, samtidigt med at mange ting skal købes, som kan gøre det svært at overskue at rejse. Her er nogen tips til, hvordan man kan finansiere sin rejse.

Indholdsfortegnelse

Til dig, der har andre ting at bruge penge på, ved siden af

Noget som kan gøre sin rejse endnu mere stressende, er hvis man har andre ting at skulle bruge penge på. Det kan være alt som at skulle planlægge en fødselsdag, leje en lejlighed, eller købe en ny bil. Og for at gøre det lidt mere overskueligt, kan man fx ved køb af ny bil, se hvad for nogle muligheder der er åbne for en. Fx kan man tage nytte af flexleasing eller privatleasing, alt efter hvad der passer til en, og så derved stadig være i stand til at kunne rejse. Splitleasing kan du læse mere om her.

Til den studerende

Når man er ung og studerer, er der mange der går og drømmer om at rejse. Som studerende kan det dog være svært, da man ligger al sin tid på skolen, og derved måske ikke har tid til at arbejde. Det gør at mange studerende lever af sin SU, men for at gøre det mere overskueligt, kan man fx rejse med flere venner af gangen, så man kommer til at dele udgiften af nogen ydelser, som fx et hotelværelse. Og hvis det ikke er nok, kan den studerende finde små jobs her og der, som rækker ud til at man kan rejse. Det kan være sådan noget som at lufte hunde, købe ind for nogle ældre, eller slå naboens græsplæne.

Til dig med god tid

For dem, der godt kan tage nogle dage fri fra arbejdet, eller holder sabbatår, er det en god ide at holde udkig efter afbudsrejser. Ved at tage på afbudsrejser, sparer man en del penge på sin flybillet, som kan gøre hele ens rejse mere overskueligt. Så hvis man på en eller anden måde, har mulighed for at rejse spontant, er det meget essentielt at holde øje med afbudsrejser.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *