Kunsten at finde midler til de ønskede rejser

Det er vinter i Danmark. Det er koldt og mørkt nærmest alle døgnets timer. Du fryser, er træt og det eneste du drømmer om er at se verden. Sol, sommer, strand og drinks med paraplyer. Det eneste problem er pengene. Heldigvis findes der mange måder, hvorpå du kan spare, så du kan rejse til den ønskede destination.

Indholdsfortegnelse

Vælg den rigtige dag

Måske har du ikke tænkt over det før, men der er faktisk rigtig mange penge at spare, hvis du vælger den helt rigtige rejsedag. Vidste du for eksempel, at det er meget dyrere at rejse om lørdagen, end det er om tirsdagen? Det vidste du nok ikke. Man kan faktisk spare omkring 11 % af prisen, hvis man rejser en tirsdag i stedet for en lørdag. Man kan altså med fordel tænke over, hvilken ugedag man ønsker at rejse.

Du vil rejse, men har ikke råd lige nu

Er du for eksempel studerende ved du godt, at SU’en ikke nødvendigvis rækker til det helt store udlandseventyr. Budgettet er måske ikke det helt store, men du kan stadig arbejde i nogle af årets måneder for at få råd til alt det sjove. I januar måned higer du efter sol og varme, men du har ikke lige de ekstra skillinger på kontoen. Hvad gør du? Nemt; du kan hurtigt få hjælp til at få betalt rejsen…. men hvordan?

En rejse på afbetaling kan være en god løsning

Mange rejseselskaber gør livet lidt nemmere for dig. De tilbyder nemlig afbetalingsordninger, så du kan komme på drømmerejsen, lige når det passer dig uden at bekymre dig om pengene. Efterfølgende kommer betalingen til at foregå i rater, så du ikke skal af med summen på én gang, men kan tage det i små, overskuelige bidder. Vil du gerne vide mere om køb af bl.a. flybilletter på afbetaling? Så besøg linket.

Livet skal nydes, og at rejse er at leve, så lev og rejs nu. Er du interesseret i at vide, hvordan du kan spare penge på flybilletten, så læs mere her om det.

Bestil i god tid og spar penge

Hvis man allerede forud for den danske vinter kan sige, at man denne vinter får man uanset hvad lyst til at rejse ud og se verden, så kan man lige så godt bestille i god tid. Skulle det være noget med en tur til Thailand? En oplevelsesrejse til Kenya? Hvad med hiking i Himalaya? Det lyder fristende, ikke sandt? Det ville de allerfleste i hvert fald synes. Bestil din flybillet to måneder, 60 dage, før rejsen. Statistikken siger, at netop 60 dage før rejsen er flybilletten billigst.

Billigst at rejse om aftenen

Noget andet man kan tænke over, hvis man ønsker at spare penge på flybilletten, er at man kan vælge at rejse et særligt tidspunkt på dagen. Man har fundet frem til, at det generelt kan svare sig at rejse om aftenen i stedet for at rejse om morgenen. Denne tommelfingerregel gælder især, hvis man rejser til et andet land i Europa, Nordamerika eller Afrika.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *