Lad ikke studierne stoppe dig i at rejse

Som ung er der mange ting man gerne vil opnå og opleve og nogle gange kan det være lidt svært, at få det hele til at hænge sammen, når der kun er 24 timer i et døgn. At rejse er en af de ting vi rigtig gerne vil have tid og rå til som unge, men som vi tid må nedprioriterer pga. bl.a. studierne. Derfor er der her nogle forskellige muligheder for stadig at følge med i skolen, når du tager ud at rejse, så dette ikke længere kan holde dig fra at rejse.

Indholdsfortegnelse

Snak med underviserne

Det første du kan gøre at spørge dine underviserer om hvilket materiale i skal gennemgå i perioden og tage dette med dig. Hvis du har lidt tid, kan det også betale sig, at lede efter dine bøger i en online udgave, så du ikke skal slæbe dine tunge skolebøger med dig. Du kan også bede om at få mere tid til dine opgaver, eller få dem lidt før. Hvis dine lærer ikke er så samarbejdsvillige, kan du også kigge på din undervisningsbeskrivelse, for at se hvad du mangler at lærer. På den måde har du en nogen lunde ide om, hvad du skal læse op på under ferien.

Læs online

Der findes også utroligt mange gode kurser og sider online, som du kan lærer meget af. På disse sider kan du både vælge at vedligeholde din viden eller udvide den, indenfor specifikke emner, som du kan udvælge alt efter, hvad dine underviserer har fortalt dig at du bør læse op på, eller hvad din undervisningsbeskrivelse siger.

Lektiehjælp

Lektiehjælp er også en rigtig god mulighed, hvis du bl.a. har svært ved at få alle dine opgaver lavet. Du kan både gøre dette før og efter din rejse. Hvis du gør det før rejsen, kan du få alle de opgaver du ved kommer i perioden overstået, så du har mere tid til egentlig at nyde din ferie. Efter ferien kan du så igen få lektiehjælp, så du kan få lavet de opgaver, der er kommet under din rejse så hurtigt og effektivt som muligt. Ved at få hjælp til lektierne får du også mulighed for at få forklaret nogle af de ting du ikke helt har forstået, så du er endnu mere forberedt på at komme tilbage til studierne.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *