Lad kropsusikkerhed blive ryddet af af vejen

Aldrig har der været så meget fokus på krop og udseende. Udtalelser såsom ”mine bryster hænger for meget”, ”min numse ligner bagenden på en lastbil”, ”min næste buler for meget ud” høres oftere og oftere. For manges vedkommende betyder det, at kropsusikkerheden brager igennem.

 

Om man vil det eller ej, så er det sundt at italesætte usikkerheder – også når det omhandler udseende. Ofte er det blot et spørgsmål om udstråling, selvtillid og selvværd. Og for mange mennesker kan det være en hjælp at inddrage professionelle kræfter, når det kommer til at skulle føle sig mere sikker i egen krop. Derfor har vi valgt at guide dig direkte ind til AGATA. Et privathospital på Nordsjælland, der primært er specialiseret i plastikkirurgiske behandlinger og andre mindre kosmetiske behandlinger.

Indholdsfortegnelse

Korrektion i ansigtet

Når vi kigger på et andet menneske, er det forskelligt, hvad vi lægger mærke til først. Måske er det det flagrende hår, den nystrøgne skjorte eller de nylakerede negle. I en del tilfælde er det dog naturligt, at blikfanget ender i vedkommendes ansigt. Og hvad er mere centralt i ansigtet end næsen? Næsen kan være en stor usikkerhed – netop fordi den er placeret i centrum.

Hvis du enten synes, at næsen er for stor, for lille eller for skæv, så er en næseoperation måske løsningen for dig. En næseoperation er et af de mest krævende indgreb, men med en kirurg i ryggen fra AGATA, der igennem de sidste 15 år har foretaget over 600 næsekorrektioner, er du i trygge hænder. Med en indledende samtale, der indebærer forventningsafstemning, resultat og pris, bliver du forberedt til hele processen.

 

Kom uønskede fedtdepoter til livs

Kroppen ældes med tiden. Det er helt naturligt og ingen skam. Det betyder dog, at der kan komme slap hud f.eks. omkring maven, lårene og hagen. Men der findes en løsning. Med en fedtsugning er det muligt at fjerne isolerede lommer af fedt. Hos AGATA tilbydes fedtsugning til både mænd og kvinder med BMI under 30, og der bruges selvfølgelig kun gennemtestet udstyr, så du er sikret en en behandling i verdensklasse.

 

Økonomisk hjælp

For at lægge kortene på bordet har du rig mulighed for at give dig selv nogle ekstra pluspoint på selvtillids- og selvværdskontoen, men det kan være relativt omfattende set fra et økonomisk perspektiv. Hvis du nu står i en økonomisk presset situation er det dog muligt at få et rente- og gebyrfrit lån til din operation. AGATA Privathospital tilbyder i samarbejde med Resurs Bank et rente og gebyrfrit lån, hvor du kan låne op til 60.000 kr., og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.

 

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der egner sig bedst til dig for at blive mere sikker på dig selv og din krop? Eller brænder du inde med spørgsmål vedr. priser, gavekort eller klinikken, så tøv ikke med at kontakte AGATA. Både speciallæger og sygeplejersker står klar til at omfavne dit individuelle behov baseret på en ærlig, tillidsfuld og faglig forundersøgelse.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *