Luksusrejser til Maldiverne

Trænger du til at komme langt væk fra hverdagens stress og til at bruge masser af tid med ren afslapning på en smuk sandstrand i imponerende omgivelser? Rejser til Maldiverne er efterhånden blevet ret populære, og det er ikke til at undre sig over. I Maldiverne er der 100% garanti for, at du får masser af oplevelser med hjem i baggagen, som du vil komme til at huske resten af dit liv.

Indholdsfortegnelse

Om Maldiverne

Maldiverne er en øgruppe ud fra den sydvestlige kyst af Indien i Det Indiske Ocean bestående af næsten 1200 koraløer, hvoraf cirka 105 af dem er tilgængelige for turister. Befolkningstallet er ikke højere end omkring 350.000 mennesker, og den lille befolknings primære beskæftigelse er turisme og fiskeri.

Vejret på Maldiverne er tropisk, og med masser af sol ligger temperaturerne på omkring 30˚C hele året, men i løbet af den sydvestlige monsun fra april til oktober vil nedbøren stige, den vil dog være værst fra juni til august.

Oplevelser på Maldiverne

Maldiverne har en del af byde på, og de fleste tager dertil for at ”ø-hoppe” mellem de mange små øer. Maldiverne har nogle af de smukkeste hvide sandstrande, man kan forestille sig, og de giver turister rig mulighed for afslapning og nydelse. Til de lidt mere eventyrlystne er Maldiverne også et af de steder i verden, der har de bedste muligheder for dykning og snorkling. Der er mulighed for at få dykkertræning på alle niveauer, og under vandoverfladen vil folk i alle aldre opleve det imponerende hav fra en helt anden vinkel, end de er vant til – der kan opleves alt fra små rejer og farverige fisk til store rokker og hajer.

Bliver man lidt træt af stranden, solens stråler og det uendelige hav, kan man dog med fordel tage en tur til hovedstaden Male, hvor man kan opleve markeder, små butikker og moskeer, der alle vil tage dig på en tidsrejse tilbage igennem Maldivernes spændende historie.

Tag på VIP All Inclusive luksusrejse til Maldiverne med Blixen Tours

Rejser til Maldiverne findes i mange forskellige størrelser, og der er uden tvivl en hel del at opleve. Når man alligevel rejser den halve OZEN by Atmospherejordklode rundt, kan man dog med fordel overveje at tage på all inclusive ophold, hvilket vil komme til at være prikken over i’et på jeres rejse til Maldiverne, og vil gøre jeres oplevelse endnu mere luksuspræget, end den ville være i forvejen. Med Blixen Tours VIP All Inclusive rejser til Maldiverne vil I have mulighed for at bo på et af deres to 5-stjernede luksushoteller Atmosphere Kanifushi og OZEN by Atmosphere. Begge hoteller er nye og moderne, og vil give jer masser af privatliv og muligheder for afslapning og forkælelse under jeres ophold.

Hotellerne er all inclusive, byder på spa, undervandsrestaurant, adgang til en badevenlig lagune, udsyn til solnedgangen og er omringede af krystalklart havvand, kridhvidt sand, smuk natur og masser af fred og ro.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *