Min rejse til Shanghai var bedre end forventet

I starten af 2016 rejste jeg til Shanghai i forbindelse med en længere rundrejse, som samlet set varede 5 måneder, hvor jeg kom forbi Shanghai, Australien, New Zealand og Bali. Jeg fløj fra København til Shanghai Pudong International Airport d. 19 januar, og rejste videre omkring d. 4. marts så vidt jeg husker. Rejsen bød på et stort antal oplevelser, som jeg den dag i dag ser glædeligt tilbage på, det har styrket mit oplevelsesgen og gav mig blod på tanden til at udforske verdenen.

Det kulturelle mix mellem østen og vesten

Til min store forbavselse fik jeg en fremragende velkomst til Shanghai. Jeg havde forventet et mere lukket land og ligeledes lukket befolkning, men jeg blev budt velkommen af befolkningen på en helt i gennem fantastisk måde. Jeg blev hentet af en taxa i kørt til mit hotel; det luksuriøse Swissotel Grand Shanghai. Som værende rejsende i New York og andre storbyer, blev mine rejsetasker båret op af den venlige piccolo. Og her vil jeg slå et slag for drikkepenge.

Jeg giver altid drikkepenge efter jeg har oplevet god service, og giver gerne lidt ekstra til de personer som virkelig mangler det. Jeg synes alle bør gøre det, men jeg kan selvfølgelig ikke tvinge andre til at give drikkepenge til andre. En sjov historie var dog at en af mine venner benyttede sig af en escortservice, og valgte ikke at give drikkepenge. Det faldt i den grad ikke i særlig god jord.

Hvad jeg gjorde med min bolig i Danmark

Til daglig arbejder jeg med online markedsføring og det giver mig en frihed at kunne arbejde for mine kunder, når jeg er på farten og rejser rundt i den store verden. Det betyder at jeg valgte at sælge min lejlighed, da jeg ikke har et særligt forhold til den og ikke ville betale min månedlige ydelse over flere måneder. Det betød at jeg valgte at sælge den og det fortryder jeg ikke. Det har givet mig mere frihed, at jeg ikke skulle bekymre mig om min bolig, da jeg tidligere har haft vandskader og andre småting hele tiden. Salget gik relativt hurtigt i det jeg benyttede mig af en boligadvokat af mit boligsalg i Kbh.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *