Nu er det snart sommerferie

Maj måned og det er næsten tid til at begynde nedtællingen til sommer og sommerferie.  Alle glæder sig efterhånden til sol, varme og korte ærmer efter en lang periode med kulde, blæst og regn og tanken om at slikke sol ved vandkanten begynder at sætte ind. Mange vil gerne en tur sydpå, eller bare væk fra lille Danmark, men der er også nogle, der bare vil nyde sommer varmen hjemmefra og uanset hvilken type du hører til, skal ferien i hvert fald nydes.

For at nyde din nært stående ferie til sit fulde potentiale, er det rart at have detaljerne på plads inden. Hvis det er en tur til syden der trækker, er det rart at få bestilt billetten i god tid, så man også har tid til at glæde sig, og hvis det er de danske kyststrækninger med brede strande der trækker, er det rart af have fundet og købt de nye badebukser eller bikinien i god tid.

En anden ting som de fleste danskere går op i, både kernefamilier, skilsmissefamilier, singler, unge og ældre er nogle gode sommerferiebilleder, som man gennem vinterhalvåret kan kigge tilbage på med et smil om læben. For gode billeder til dette kan du klikke her, og få dine billeder efterbehandlet, retouchet og fritlagt.

Men det er vigtigt ikke at glemme at der stadig er nogle fantastiske måneder tilbage inden ferien, der både indeholder konfirmationer, sidste skoledage, blå mandage, festivaller og studenterfester. Til alle disse dejlige lejligheder kan det være rart med lidt ly og læ, for vi ved alle at det danske vejr ikke altid er til at regne med. Derfor kan du læse mere om nogle fede og gode telte til dine fester, ved at klikke her.

Uanset hvad er der meget at glæde sig til, nu når sommeren er på vej.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *