På storbyferie i New York – fodtøjet gør forskellen

Du har med din familie længe snakket om, hvad I skal lave i den kommende sommerferie. Sidste år lå I på ryggen ved en græsk ø, og endte med at få slappet så meget af, at I næsten var for afslappede, og I blev selv overraskede over, at det overhovedet kan lade sig gøre. Det var egentlig meget rart at få slappet af ved pool og strand i to uger i træk, men I synes alligevel også, at der trænger til at ske noget mere. Derfor har I besluttet, at I vil tage på ferie i New York, for I trænger virkelig til at få én på opleveren, og I har aldrig besøgt den berømte metropol. På forhånd ved I dog, at I kommer til at gå rundt en hel del, så derfor har I investeret i Adidas originals sneakers til hele familien – og dette vil vise sig at være en rigtig god idé, for når man er på ferie i New York, kan man let ødelægge sine fødder af alle de gåture, man kommer ud på.

New York – storbyen der har alt at byde på

New York er en helt fantastisk by, der har utroligt meget at byde på, og der er uanede muligheder for at finde noget, som vil være sjovt for hele familien. Med jeres Adidas originals på fødderne begiver I jer ud på en rejse igennem den fantastiske og smukke by, og I har høje forventninger til, hvad I kommer til at opleve.

Et af de mest populære seværdigheder i New York er Frihedsgudinden. Den har en interessant historie bag sig, og det er helt klart turen værd at gå op i toppen af den. Lige ved siden af Frihedsgudinden ligger Ellis Island, denne ø var slusen, man som immigrant i starten af 1900-tallet skulle igennem for at blive lukket ind i USA, i dag har ca. 40% af USA’s nuværende befolkning forfædre eller pårørende, der var forbi Ellis Island.

Inde i selve byen, er der tonsvis af muligheder for sightseeing, og det er her, I især vil blive glade for jeres nye Adidas originals sko. Central Park, som ligger lige i hjertet af storbyen, er et must at besøge. Her vil man møde mennesker med alle tænkelige baggrunde og mennesker, der er del af alle mulige former for minoriteter. Fra Central Park kan turen gå videre til 5th Avenue. På denne gade er det frem med pengepungen, for den er nemlig berømt for sine eksklusive muligheder for shopping. Dernæst kan man gå videre til Grand Central Station, Broadway og Times Square. Alle tre steder er ofte vist i film og på TV, og er endnu sjovere i virkeligheden. Empire State Building er også et besøg værd – fra toppen af en af New Yorks højeste bygninger kan man nyde udsigten til New Yorks ikoniske skyline. Lidt længere væk fra downtown kan man opleve det utroligt rørende Ground Zero – mindesmærket for det forfærdelige terroristangreb på World Trade Center den 11. september 2001.

Der er altså ingen tvivl om, at hele familiens Adidas originals sneakers vil være godt brugte efter en storbyferie til New York City, og med utallige oplevelser i baggagen vil I begive jer glade hjem til Danmark igen, når ferien er slut.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *