Pak kufferten rigtigt når du rejser

For nogle er det at pakke en del af ferieglæden, mens andre stresser over at skulle pakke tøj, toiletsager og andre nødvendigheder, som man slet ikke kan få overblik over, ned I en kuffert. For dig der ikke lige kan finde glæden frem, når der skal pakkes, er der her en lille guide, så du kan få pakket i ro og mag uden risiko for stress og dårligt humør.

Indholdsfortegnelse

Hvor meget kan du pakke?

Først og fremmest bliver du nød til at vide hvor meget du kan pakke. Hvis du f.eks. skal flyve, bliver du nød til at undersøge hvor mange kilo du må have med, før det koster ekstra, for det vil du selvfølgelig hest undgå.

Til hvilken anledning skal der pakkes?

Derefter kommer pakningen meget an på, hvilken ferieform, der er tale om, hvis det overhovedet er en ferie og ikke bare en rejse. Er det en storbyferie Skal du måske pakke alle de kendte brands i modsætning til bade- eller vandreferien.

Find motivation til at pakke

Dette er ikke nødvendigt, men hvis du il undgå sure miner under pakningen, kan du altid købe en lille ting dig selv, så du ser frem til at få den pakket ned og komme afsted, så du kan få den brugt. F.eks. kan du finde tøj til mænd på sider som MR, hvor det heller ikke bliver alt for dyrt, men giver dig noget at glæde dig til.

Små tips til selve pakningen

Nå det kommer til selve pakningen er de ten god ide at tænke på at anskaffe en meget let kuffert, så bagage-kiloene kan gå til selve bagagen og ikke kufferten. Derudover bør du begrænse tøjmængden og pakke tøj der let kan kombineres. Hvis det er overblik du mangler, så læg alt frem på sengen eller bordet, inden det lægges i kufferten, så du er helt sikker på at du har det hele. Det kan også være en god ide, at pakke en ekstra taske som du kan bruge til at transportere eventuelle indkøb hjem i. Hvis i er flere der rejser samme er det desuden en god ide at fordele bagagen i forskellige kufferter, så i alle har noget tøj, hvis den ene nu skulle blive forsinket.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *