Råd til Sabbatåret

Når ma forlader gymnasiet, er der mange unge, der er blevet godt skoletræt efter 13-14 år på skolebænken. For dem er et sabbatår den perfekte løsning, hvis ma alligevel overvejer at komme tilbage til sine studier på et senere tidspunkt i livet.

Problemet er at få råd til sabbatåret, hvor mange har et ønske om at komme ud at rejse. De fleste unge, der tager sådan et år, bruger den første del af året på at arbejde hårdt, og få tjent penge nok, til at man har råd til en ordentlig og kulturel rejse til et nyt spændende land. Der er dog ting som unge ikke overvejer, for at få samlet penge ind til rejsen, for det at arbejde, er ikke det eneste man kan gøre. En anden mulighed er salg af ting man allerede ejer.

Hvis man har planer om en lang rejse på 2 eller flere måneder, kan det nemlig være smart at overveje, at sælge ting som f.eks. sin brugte bil, så den ikke står og ruster, og der er lidt flere penge at gøre godt med i budgettet. Her kan man evt. henvende sig til en skrotbil forhandler.

Dette kan du læse meget mere om ved at klikke her.

Det kan endda vise sig at være meget gavnligt i den nære fremtid at tage ud at rejse i sit sabbatår. For mange er det en rejse, hvor man lære sig selv bedre at kende, og finder ud af hvad der egentlig interesserer én. Hvis man f.eks. rejser til Kenya, Somalia eller andre afrikanske lande og finder ud af at det at arbejde med mennesker og forbedre deres levevilkår, virkelig er noget der tænder én, vil det være oplagt at søge ind på en videregående uddannelse, der har noget med disse værdier at gøre, når man engang kommer hjem.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *