Rejser til Marokko – oplevelser på stribe

Rejser til Marokko er en gave til turisten, som gerne vil have oplevelser med hjem i kufferten. Landet har noget for enhver smag, og du vil for evigt glæde dig over, at du valgte at rejse til netop Marokko. Du har måske tidligere læst om andre rejser til Marokko, hvor der er blevet skrevet om den skønne by Marrakech. Det er forståeligt, for det er én af de mest spændende byer i Marokko, men der er mange andre steder du kan opleve på din ferie i Marokko.

I denne artikel, vil vi fokusere på de øvrige destinationer i Marokko.

Agadir

Når du rejser til Marokko, kan du godt huske, at tage badetøjet med, for landet har et skønt strandparadis, for alle som elsker sol, vand og strand.

Stedet er Agadir, som har 340 solskinsdage om året, og intet mindre end 6 kilometer ren sandstrand. Ja du læste rigtigt – ren sandstrand, og dertil det klareste vand, som bare venter på at byde dig velkommen i skønne temperaturer.

Med tiden er Agadir blevet udviklet til nærmest det perfekte sted, at holde en behagelig afslappet ferie, og stedet har alt fra god mad til dejlig hoteller og gode golfbaner.

Hvis du har behov for nogle oplevelser og lidt afveksling fra strandlivet, så er der rig mulighed for udflugter fra Agadir.

Her vil vi blandt andet anbefale byen Casablanca, som du måske allerede kender fra den berømte film af samme navn, med Hunphrey Bogart og Ingrid Bergmann i hovedrollernne. Filmen gjorde byen verdenskendt, og der er da også en del at komme efter, som du skal tage med på din Marokkoferie.

Gå rundt i de små gader, og nyd de gamle art deco bygninger, fra dengang byen var fransk protektorat, og indsnus den helt særlige atmosfære. Og byen er naturligvis også spækket med historiske bygninger og moskéer.

Så se filmen ”Casablanca” før du rejser til Marokko, og forestil dig, at du selv er Humphrey Bogart eller Ingrid Bergmann.

Tanger

Iflg. en uofficiel undersøgelse fra 2011, kom Tanger ind på listen over de bedste turistbyer i verden, og det siger ikke så lidt, når det var i konkurrence med byer som London og Paris, som ikke var med på listen på det tidspunkt. Der er gået nogle år, siden undersøgelsen, men Tanger har ikke forandret sig meget, og har stadig masser at byde på, som en del af en rejse til Marokko.

Oplev eksempelvis at stå nøjagtigt, hvor Middelhavet og Atlanterhavet mødes. Det er 2 af de store have, som krydser klinger her, og det er i en noget større målestok end vores eget Skagen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes ved Grenen.

Når du står på dette punkt, kan du virkeligt bruge fantasien, og tænke på, hvilke oplevelser, der findes på den anden side af horisonten.

Et af de andre meget berømte steder, som du skal huske at se på din rejse til Marokko og Tanger, er Hercules Grotte, som ligger ca. 14 km fra Tanger. Foruden at være en smuk naturoplevelse, har grotten også mytologisk betydning, da man siger, at selveste guden Hercules skulle have overnattet i grotten. Grotten er meget dyb, og du skal ikke regne, med at se det hele. En overgang troede man faktisk, at det var umuligt at nå til bunden, men man ved nu at grottens dybde er på ca. 24 km.

Som enhver anden historisk by, har Tanger også sin egen historiske bydel, eller ”Medina”, som det kaldes. Området blev oprindeligt opført af arabere i 800-tallet, og er karakteristisk med sine smalle labyrintagtige gader, bymure samt moskéer og små paladser. Brug en halv dag i bydelen, og indsnus fortidens mystik.

Glæd dig til at rejse til Marokko. Læs mere om rejser til Marokko her: http://horisontrejser.dk/marokko

Marokko er et land med noget for enhver, og vi håber, at denne smagsprøve har givet dig mod på mange rejser til Marokko.

Husk nu at pakke kufferten til lige dele strandferie og oplevelsesferie, for rejser til Marokko kan byde på det hele, i store og rigelige mængder.

Med en rejsetid på kun 4 timer i fly, er landet et eksotisk rejsemål, som du nemt kan komme til, uden at bruge lang tid på transport.

Så skynde dig at finde passet, og få pakket kufferten.

Rigtig god ferie.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *