Sådan er du sikret godt internet på rejsen

Selvom du kan gå efter det hotel, som siger de har godt internet, så er dette langt fra den nemmeste eller bedste løsning til internet på rejsen. Hvis det er vigtigt at have godt internet på rejsen, så kan du følge denne guide til at finde det bedste hotel til din ferie.

Indholdsfortegnelse

Brug din smartphone på destinationen

Det kan være en fordel kun at booke enkelte dage inden man ankommer, for så på selve destinationen at kunne udvælge det rigtige opholdssted. Diverse hoteller, hostels, bungalows etc. vil nemlig ofte låne dig koden til deres internet for, at du kan tjekke hvor god hastigheden er. Fra computeren kan du f.eks. bruge denne test fra Fibia.dkog på iPhone denne app.

På denne måde vil man nemt kunne besøge en række af de steder, som man kunne tænke sig at besøge, og simpelthen direkte fra sin telefon eller computer teste, hvor god hastigheden er og hvor meget ping der er. Helt praktisk skal du blot booke 2 nætter på ét hotel, og så på dag nr. 2 har du tiden til, stille og roligt, at besøge de hoteller du ønsker.

Læs anmeldelserne omkring stedet

Det vil ofte give mere mening at læse faktiske anmeldelser af hotellet, fremfor hvad hotellerne selv skriver omkring deres internet. Det er ofte mere ærligt, og du kan finde personer der er i præcis din situation – skal du f.eks. bruge godt internet til arbejde, Netflix, lydbøger etc.?

Et af de steder du kan arbejde med er Tripadvisor.com/Tripadvisor.dk, hvor du kan se en lille skrivelse fra andre, som har besøgt stedet. Man skal selvfølgelig have sin kildekritik med sig, da alt online er muligt at manipulere. Når du begynder at kigge igennem på Tripadvisor – og steder ligesom dette – så vil internet ofte være et af de punkter, som folk har meget at sige til. Udover poolen.

Send dem en e-mail

Ofte er man mere positiv i sin online beskrivelse, da der er tale om upersonlig kommunikation, så derfor kan en e-mail være vejen frem. Det kan således være svært at snyde med, hvor hurtigt nettet er, når det er en personlig e-mail der tikker ind. Her har du også muligheden for, at bede dem om et screenshot fra testen.

Hvis du vil være ekstra sikker på det, så kan du også sende dem en ekstra stor fil og se, om det er muligt at downloade denne fil på deres computer. Den første løsning er dog noget vi hellere vil anbefale, da resultatet heraf ofte er bedre.

Køb de rigtige telefonabonnement

Efter en ny lovgivning i EU, så er det nu muligt at bruge sit telefonabonnement i alle lande i EU. Det eneste du skal være bekendt med her er, at du kun kan bruge den mængde data du normalt har pr. mdr. på dit abonnement – indenfor den pris du allerede betaler. Men ofte vil du have mulighed for, at opgradere dit abonnement inden rejse, og have en masse gode gigabyte at bruge på din ferie. Det skal dog gøres inden ferien for at kunne være tilgængelig på rejsen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *