Sådan overlever du den lange flyvetur

Solbadning, varme og afslapning er noget af det bedste, men desværre bliver man, for at komme til destinationer som Thailand, Indien eller Australien, nød til at gennemgå en, hvad der ofte kan føles som pinefuld, lang og udmattende flyvetyr. Men lad ikke den lange flyvetur afskrække dig, for her er der et par gode tips til, hvordan du overlever den lange flyvetur bedst muligt.

Indholdsfortegnelse

Flyv på det rigtige tidspunkt

Skal du flyve langt, er det enten bedst at ankomme sent på aftenen, så du kan sove trygt og vågne udhvilet den næste morgen, eller flyve så sent som muligt, så du kan sove dig gennem selve flyvningen. Dette kommer dog meget an på dig, for hvis du ved at du aldrig kan sove i fly, nytter det jo ikke det store at vælge den sidste løsning.

Tag det rigtige på

Det kan for mange også let føles koldt I et fly, så det er derfor en god ide at tage tøj på, der bade er varmt og behageligt. Flyver du til en varm destination, kan du tage tøj på i lag, så du, når du kommer frem, heller ikke dør af varme.

Husk underholdning

Flyveturen kan også virke meget kortere, hvis du medbringer den rigtige form for underholdning. Tag en god film med eller se videre på de gode serier, du ikke har nået at få set. Mange flyselskaber tilbyder også et enormt udvalg af film, serier og spil, som du kan underholde dig selv med. Er du mere en læsehest, ved du også at tiden altid går hurtigt når du drømmer dig væk i en god bog, for dette er også en god mulighed.

Bevæg dig

Sidder du stille I for lang tid ad gangen, blokerer du også lidt for blodcirkulationen, så sørg for at få bevæget dig lidt rundt I flyet, og måske lave et par yogaøvelser på sædet, så du heller ikke føler dig totalt ødelagt, efter turen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *