Sådan tager man på en billig rejse

Det er fedt at rejse og opleve nye steder og folkefærd – det er helt sikkert noget, som langt de fleste er enige i. Selvom det er rigtig fedt at rejse, og vi alle sammen drømmer om det på en eller anden vis, så kan det også rigtig hurtigt blive rigtig dyrt. Især hvis man er en børnefamilie med store børn, for så skal man pludselig betale fuld voksenpris for alle familiemedlemmer. Herunder finder du nogle tips til, hvordan man på bedst mulig vis, kan rejse billigt og stadig få fantastiske oplevelser ud af det.

Indholdsfortegnelse

Bestil i god tid

Dette er nok et trick, som de fleste kender til, men det er altså guld værd. Bestiller man flybilletter og hotelværelser i god tid, kan man nemlig spare tusindvis af kroner bare ved at gøre noget så simpelt som at være ude i god tid. Især flybilletter bliver dyrere og dyrere, jo tættere man kommer på afrejsedatoen, så så snart du ved, at du skal afsted, er det bare med at få flybilletterne bestilt.

Undgå turistområder

Lande, som hver sommer, eller vinter, vrimler med turister fra hele verden, er typisk langt dyrere at bo i end mindre lokale steder lidt udenfor centrum. Der er rigtig stor efterspørgsel efter hotelværelser i områder med mange turister, og mange af dem er villige til at betale lidt ekstra for at bo i centrum af den by, de besøger, og derfor er priserne for hotelværelser ret høje. Det kan derfor godt betale sig at bo lidt væk fra alle turister, for der vil priserne oftest være langt lavere. 

Rejs uden for sæsonen

Der er god grund til, at juni til august er højsæson for steder med varme og sol, og at januar og februar er højsæson for steder med masser af sne og skisportssteder – det er nemlig fordi det er den periode de fleste har ferie i. Derfor vil der også være større efterspørgsel på steder at bo, og det vil være dyrere at tage dertil. Derfor kan man altså godt spare en hel masse penge ved at rejse uden for sæsonen. Samtidig vil der også være langt færre mennesker, hvilket de fleste ville sætte pris på. 

Udnyt tilbud og rabatkoder

Sider som Momondo, Hotels.com og Booking.com har næsten altid en eller anden form for tilbud eller rabatkoder, som man kan gøre brug af, når man betaler for sine bookninger. Man kan med fordel tilmelde sig sidernes nyhedsbrev – så får man nemlig direkte besked i sin indbakke, når der er gode tilbud. Derudover kan man også tage et privatlån i banken, som man kan få fordele af, når man rejser, læs mere her. Et forbrugslån er også en mulighed, og det kan du læse mere om her.

Find billige flybilletter

Når man rejser langt væk, er flybilletterne en af de største udgifter på hele rejsen. Derfor findes der heldigvis en helt bestemt måde, hvorpå man kan få de billigste flybilletter muligt. Søg på nettet hvis du vil vide præcis, hvordan det foregår, for der er en helt masse, der ligger bag det. Det vigtigste man skal tænke over er dog, hvilken dag på ugen man køber billetterne – det er nemlig bevist, at det er langt billigere om tirsdagen frem for alle andre dage på ugen. Derudover har ting som afrejsedato, mellemlandinger og hvor lang tid før afrejse man bestiller, en stor rolle når det kommer til prisen af flybilletter.

Find billige steder at bo

Det er måske ikke lige noget, som særlig mange tænker over, når de bestiller rejser, men det er faktisk slet ikke nødvendigt, at man bor på hotelværelser på sin ferie. Der findes masser af billige alternativer såsom Airbnb, moteller, campingpladser og udlejningshuse. Man kan sagtens spare tusindvis af kroner ved at booke en af disse ting frem for hotelværelser, og så findes der ligeså mange fede valgmuligheder, som når man leder efter hoteller.

Vær på udkig efter afbudsrejser

Afbudsrejser er en rigtig populær måde at få en billig ferie på, og det giver helt bestemt rigtig god mening. Man finder afbudsrejserne på rejseselskabernes hjemmesider. Den negative side ved afbudsrejser er dog, at der ikke er nogen garanti for, at man kan finde en, så man ved altså ikke før i sidste øjeblik, om man skal afsted. Til gengæld kan man få rejser helt ned til mellem 1000 og 2000 kr. så der er altså masser af penge at spare.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *