Sådan vedligeholder du dit smukke hår på ferien

Når man er på ferie udsætter man sit hår får et helt nyt miljø som det måske ikke er vant til. Det får sikkert meget mere sol, klor eller saltvand end i din normale dagligdag, hvilket kan slide utrolig meget på dit hår. Vil du gerne undgå dette, så er det her et par gode tips.

Solen og vandet

For at vide, hvordan du kan vedligeholde dit smukke hår, er det en god ide, at starte med at vide, hvordan du mindsker beskadigelsen af det. Solens slid, er rimelig let at begrænse, da du bare kan tage en lille sommerhat på, så håret ikke får lige så meget og lige så voldsom stråling. Klor og saltvand er svært at komme udenom på en god ferie, men til gengæld er det vigtigt at du får det vasket godt hver gang du har været i vandet, så det ikke bliver sidende og slider på håret.   

Husk produkterne

Det kan god være at det virker træls, at du også skal tænke på at pakke produkter dedikeret kun til dit hår, som også ender med at optage ret meget plads I din kuffert, men det kan virkelig være det værd. Med nogle produkter kan du dog også få dem i mindre versioner, så de er mere rejsevenlige. Det kan også være en god ide, at prøve at se, om du ikke kan få alle dine forskellige produkter fra det samme mærke, da dette for det første kan gøre omkostningerne mindre. Det vigtige er bare at du passer godt på det hår. F.eks. firmaer og sider som milkshake hair, er gode til at udbyde MilkShake produkter i mange varianter, så du både kan få milkshake shampoo, milk_shake balsam, hårkur, olier og meget mere, der kan gøre meget gavn for dit hår.

Som noget lidt anderledes end hvad du normalt hører, kan det på en ferie, også være en god ide at bruge balsam i rødderne, for ikke at tørre håret ud fra den hårde sol, men bibeholde dets naturlige fugtighed.

Lidt modsat er det også vigtigt at du tørre dit hår korrekt og ordentligt. Det er en god de at tørre dit hår helt og ikke stoppe, selvom der kun er ca. 5-10 % fugt tilbage. Hvis du stopper der, vil der nemlig let komme fugt igen, lige så snart du går ud i varmen, og den mængde fugt er nok til at kunne udvikle svamp i din hovedbund, hvilket er noget du helt sikkert ikke gider på din ferie.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *