Skal du ud at rejse? Så husk den rigtige rejseadapter

En af de mest trælse ting at glemme, når man sidder i flyveren på vej til de eksotiske lande, er den rigtige rejseadapter til destinationen. Men heldigvis sidder du i Danmark og læser med lige nu, så nu har du chancen for at notere: ”Husk rejseadapter” på pakkelisten. Men selvom du har noteret det og husker det, kan det stadig være lidt af en jungle at navigere rundt mellem alle rejseadaptere som der er på markedet. Forneden vil du finde en mini guide, som vil hjælpe dig hen til lige den rejseadapter du står og mangler. Mens du følger guiden, kan du se om der er nogle rejseadaptere som passer til dig her: Se rejseadaptere her.

rejseadapter

  1. Indholdsfortegnelse

    Hav 100% styr på, hvilken input destinationen anvender

Om du skal til USA, Thailand eller Kina, så skal du på forhånd vide, hvilken slags strømstik indgang destinationen anvender. Den nemme og hurtig måde er, at du søger: ”(destinationen) power socket”. Derefter klikker du på Google billeder og nu kan du hurtig få en fornemmelse om, hvordan strømstikkene ser ud i det pågældende land. Selvom der ofte står på rejseadapteren hvilke lande den fungerer i, så er det meget godt at være på den sikre side

  1. Kend dine behov

Du skal kende dine behov. Har kun behov for at oplade din mobil en gang i mellem, så kan du sagtens nøjes med en billig og lille adapter til 30 – 100 kroner. Men hvis hele familien skal kunne oplade deres enheder efter en lang gåtur i de canadiske bjerge, så skal du have fat i de såkaldte multi rejseadaptere. Du er ikke i tvivl, når du ser en multi rejseadapter, her kan du nemlig anvende flere af dine strømstik på en gang. Med en multi rejseadapter kan hele familien oplade deres enheder – på en gang.

  1. Her finder du rejseadapteren, som du leder efter

Nu har du styr på hvilken type rejseomformer du skal have, så nu er spørgsmålet bare, hvor skal du lede henne, for at finde den? Her er der mange muligheder. Du kan gøre det på den traditionelle måde, nemlig at tage et smut forbi et af de større elektronikhuse som Power og Elgiganten. De har et smalt udvalg af de mest populære rejseadaptere. Det vil sige, at skal du til USA, England eller Thailand, altså de populære feriedestinationer, så kan du med garanti finde den rigtige rejseadapter i de store elektronikhuse. Men skal du til et af de mindre turistbefolket lande, så er det ikke sikkert, at du kan finde den nødvendige rejseadapter i Power eller Elgiganten.

Hvis du f.eks. skal til Indien, så er det en god ide at finde og bestille adapteren på nettet. Fordelen ved at bestille på nettet, vil også være, at du ofte vil spare 20-30% kontra køb i de fysiske butikker. Udover at købe rejseomformeren på nettet eller i butikkerne, så kan du også købe traveladapteren i lufthavnen, her har de et kæmpe udvalg af adaptere, som passer til alle klodens lande. Ulempen er dog, at alle priser er meget høje i lufthavnen – og det gælder også rejseadaptere.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *