Støvlelandets mange fristelser

Vi nordboere elsker Italien. Og med rigtig god grund. For hele det lange, elskede land mod syd har så meget af det, som vi fra nord sætter så stor pris på – og som vi ikke selv har.

Det drejer sig jo først og fremmest om vejret. Desuden sætter vi pris på den forplejning, vi møder hos det venlige og imødekommende folk.

Vi importerer også en lang række produkter, som vi herhjemme nødigt vil undvære.

Der er en meget lang række af gode grunde til at opdage eller gense det venlig land Italien, der har så meget at byde på. Du kan ikke undgå at blive forelsket i Italien.

Indholdsfortegnelse

De gode grunde til at rejse til Italien

Det burde jo egentlig slet ikke være nødvendigt at nævne nogen gode grunde til at rejse til Italien. Når vi gør det alligevel, så er det dels for at understrege, hvor dejligt et land, Italien er, og dels kunne det jo være, at du havde overset en eller flere af disse gode grunde. Lad dig inspirere, ligesom tusindvis af andre turister før dig, til at overgive dig til dette totalt charmerende land.

Naturen

Der er jo det med vejret, som jo betyder så uendelig meget for os danskere – at det er vidunderligt året rundt. Sommertemperaturen er aldrig for hed, havet er skønt at bade i, bjergene kan du stå på ski om vinteren, og årstiderne derimellem er milde og behagelige. Mange danskere har nydt landets gæstfrie vejr, natur og befolkning. De fleste vender tilbage, for Italien er et land, man ikke lige bliver færdig med.

Mad og vin

Maden, vinen og den venlig betjening er et kapitel for sig. Det handler selvfølgelig om meget mere og andet end pizza og spaghetti, som i øvrigt smager bedst i deres hjemland, men om et væld af kulinariske oplevelser, som er værd at stifte bekendtskab med.

Du bør også unde dig selv at blive klogere på de traditionelle italienske vine. Det gør man jo som bekendt bedst ved et selvstudium i deres lokale omgivelser.

Italiensk mad og vin smager nu engang bedst under den italienske sol.

Kultur og storbyer

Skal din udenlandsrejse indeholde andre oplevelser end et behageligt klima, smukke bjerge og eksotisk mad og drikke, så har Italien så meget mere at byde på. Italiens hovedstad og de øvrige storbyer emmer af historie, kultur og supermoderne mode og livsstil. Du får så at sige en mærkbar historisk stemning med, uanset hvor du opholder dig.

Alt er nu ikke forhistoriske levn, for Italien er også helt fremme på beatet i forhold til modetøj, sko, briller, biler, arkitektur og så videre. Så tag endelig ikke fejl – her får du simpelthen hele pakken.

Moderne industri

Nu, vi er ved det der med at have en finger på udviklings-pulsen, så er det ikke kun tøj- og skomode, italienerne spiller en afgørende rolle i forhold til. Biler er en storindustri, som har eksisteret i mange år og med høj status og stor efterspørgsel verden over. På samme måde nyder de stor anerkendelse i forhold til andre industriprodukter. Blandt mange andre eksportvarer stormer de meget populære italienske pilleovne frem.

Søger du et ferieland, der kan give jer hele pakken af vidunderlige oplevelser, et land der er rigt på natur, kultur, historie, mad og drikke og skøn stemning, og som ovenikøbet kan forsyne dig med markant modetøj, de fedeste biler og fremragende innovative pilleovne, som passer perfekt til det danske klima, så vælg la bella Italia.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *