Ting du kan lave hvis dit fly er forsinket

Når man endelig skal ud og rejse, og står klar i lufthavnen, er det noget værre møg når ens fly er forsinket, eller hvis det endda helt bliver aflyst. For at slå tiden ihjel, er det en god ide at holde sig selv i gang, så her er der nogle tips til, hvad man kan lave, hvis ens fly er forsinket.

Indholdsfortegnelse

Undersøg lufthavnen

Nu når man alligevel er i lufthavnen, kan man lige så godt undersøge den og se hvad den kan byde på. Her kan man gå rundt og opdage nye butikker, og hvis det er en stor lufthavn, kan man endda shoppe lidt. Fx kan man være lidt produktiv og købe ind til de ting man nu mangler. Det kan være man skal ind i en damp shop, en skohandel eller i en juiceboks! Ved at fx købe noget e-damp, står man numeddamp! Det kan man se mere om, på denne hjemmeside: numeddamp.dk.

Din telefon

Hvis man ikke rejser alene, kan man spille nogle spil med andre. Det kan være kortspil, og hvis man nu ikke har det med, kan man altid finde spil inde på sin telefon. Det samme gælder hvis man nu rejser alene, så har man i hvert fald sin telefon på sig, som kan tilbyde massere af underholdning.
På sin telefon, kan man også se film, videoer eller læse nyheder, hvis det er det man nu er til. Så her er det en god ide at udnytte de ting man i forvejen har på sig. Og hvis det nu bliver for kedeligt, springer vi bare videre til det næste tip.

Opfylde ens behov

Når nu man bare står og venter, kan det være en god ide at opfylde ens behov. Her kan man fx tage på en cafe, og nyde en kop kaffe, som man kan være ekstra lang tid om at drikke. Og hvis man nu vil være endnu mere produktiv, kan man arbejde samtidigt. Det gælder nemlig om at slappe af, og beskæftige sig selv, på den måde man er underholdt på! Nogle lufthavne har endda negleshops, frisører eller noget andet i den dur, som man måske kan få glæde af!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *