Tips til at holde ens kur, mens man er på ferie

Når man er på ferie, kan det være svært at overholde ens kur, da man jo er på ferie og gerne vil nyde tiden. Mange finder det svært at holde kuren, fordi man ofte spiser ude og bestiller det man selv synes er lækkert. Dog er der her nogle tips til, hvor man bedst muligt kan overholde sin kur mens man er på ferie.

Indholdsfortegnelse

Lav mad selv

Det første tip, er et tip som mange helst vil undgå, da det ofte er nemmest at tage på restaurant og spise der. Men hvis man nu er på en kur, som kræver noget helt specielt mad, er det en god ide at lave og forberede mad selv, hvis man har mulighed for det. Her kan man fx forberede mad til over flere dage af gangen, eller man kan sige at man den ene dag selv laver mad, og den anden dag spiser ude. Derudover kan det også være en oplevelse i sig selv, at forberede maden selv i udlandet, fordi der er anderledes produkter som kan være sjove at afprøve. Frugterne nede sydpå smager fx på en anden måde, end dem vi har i Danmark.

Kombiner træning og sightseeing

En anden ting man også kan gøre for at holde ens tur, er at kombinere ens træning med at opleve det land man nu er i. Her kan man fx tage på en klatretur, eller løbe en tur langs stranden. På denne måde passer man ens træning, og får bevæget kroppen, samtidigt med at man også får oplevet naturen. Her kan man altså kombinere ens kost og træning, til de oplevelser man gerne vil opleve, og slår derfor to fluer med ét smæk.

Prioritering

Dog kan det ikke altid lige være, at man kan holde ens kost på præcis samme måde som man kan her i Danmark, så derfor kan det være en god ide at overholde ens overordnede regler, og fokusere på dem. Derfor kan man måske nedprioritere en ting ved ens kost der ikke er så vigt, og så prioritere de ting, som man selv synes er væsentlige i forhold til at skulle overholde en kost. Så hvis man fx er på udrensningskur kan det være en god ide, at fokusere på at huske at tage ens kosttilskud og de andre faktorer der spiller ind, og derimod stadig nyde at være på ferie. Så hvis man husker rutinen, og samtidigt opfylder de krav og mål, man har givet sig selv, så kan man nok godt få det hele til at fungere.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *