Tips til at pakke ens kuffert når man skal ud og rejse

Når man skal ud og rejse, er der mange ting man skal huske i sin kuffert. Nogle ting er vigtigere end andre ting, men i sidste ende, er det nederen at stå i et helt andet land, uden de ting man rigtig skulle have haft med. Derfor er der her nogle tips til, hvordan man nemmest kan pakke sin kuffert, når man skal ud og rejse, så man reducerer risikoen for at have glemt noget i Danmark.

Indholdsfortegnelse

Tjeklister

Det første man kan sætte sig til at gøre, er at skrive en tjekliste. Dette kan man gøre i god tid inden man skal af sted, så man sikrer sig at huske alting og så man kan købe de ting ind, som man mangler. Fx kan man tage en hel dag ud og gøre den rutine man normalt gør, for så at skrive alle de ting ned, som man bruger. På denne her måde er man sikret at have alle de essentielle genstande med. Udover det kan man også gå rundt i hele ens lejlighed og overveje om der er nogle ting man skal have med, så man igen er sikret ikke at glemme noget. Fx kan man gå igennem ens toiletskabe, og overveje hvad der bare skal med på ens rejse. Og når man så bliver ved med at skrive disse ting ned, har man til sidst en liste med alle de væsentlige ting som man bruger, og som man så kan begynde at pakke. Det kommer også an på den ferie man skal på. Hvis det er en sportsferie skal man måske fragte cykler, eller en elcykel, med sig. En anden form for tjekliste, er også at man har sikret sig for at alt er bestilt og klaret i udlandet, så man ikke skal bekymre sig om det når man når fremme. Det kan fx være at man skal ud og køre på mountainbike, hvor det her er smart at sikre sig, at aftalen er på plads, så man ikke bare tager nogle ting med, som alligevel ikke bliver brugt.

Husk medicin

En anden kategori der er meget vigtigt at skulle have med, er medicin. Her er det klogt at sørge for det, for sig selv, så man sikrer sig at have alt det med, man skal have med. Det gælder specielt hvis man er allergisk, eller hvis man føler sig mere sikker, ved at have noget medicinsk hjælp på sig. Her kan det også være en god ide at gå til lægen, for at se om der er nogle vacciner man eventuelt skal have fixet inden, eller om der er nogle bestemte piller man skal bruge, når man er i et andet klima eller noget helt tredje. Det er derfor en god ide at tilbringe god tid til at pakke medicinen, så man er sikret sig at intet går galt. Det kommer selvfølgelig også an på hvor man skal hen, og i hvor lang tid man bliver væk.

Husk vægten

Når man skal ud og rejse, kan man nogle gange glemme at overveje den vægt man har med i sin kuffert. Ja, man skal ikke overskride det som flyselvskabet tilbyder, men man skal jo heller ikke have det maksimale vægt med, så man ikke kan importere noget tilbage til Danmark. Derfor kan det være en god ide, kun at tage de vigtigste ting med, så hvis man nu bevidst lader noget blive i Danmark, kan man så købe det i udlandet, og tage det med tilbage til Danmark. Så en god ide er at lade noget vægt være tilovers, så man kan udfylde den vægt på hjemvejen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *