Den væsentlige pakkeliste for et rejsende køkken

Når du er ude på camping, er det ikke ligefrem nemt at finde måltider på farten. Eliminer det, der bekymrer sig om denne enkle guide til pakning af et organiseret rejse køkken.

At lave det perfekte rejsekøkken er en vigtig del af en overnatningscamping, uanset om du vil være i backwoods uden en anden sjæl i syne eller på en campingplads med egen grill og andre faciliteter. Før du går ud på din rejse, skal du bruge denne vejledning for at sikre dig, at du har alt det køkkenudstyr, du har brug for i din pakke, og at du ved, hvordan du holder det organiseret. Designer køkken kan være rigtig flotte.

Indholdsfortegnelse

Mad og drikke

Når det kommer til madlavning måltider mens camping, jo enklere, jo bedre. Du kan nemt pakke fryse-tørrede frugter, havregryn, jerky og andre fødevarer, du kan finde på en udendørs forsyning butik. Bring masser af rent vand til drikke, samt madlavning og rengøring. Hvis du vil have drikkevarer i tillæg til vandlignende te, kaffe eller aromatiserede drikkepulvere og instant blandinger, som du nemt kan tilføje til dit vand. Opbevar drikkevarer og drik blandinger i en forseglet taske, der holder ud af insekter, som Pack-It Specter ™ Sac Set eller en rolletaske. Hvis du befinder dig i et område, der besættes af bjørne, skal du placere alle madvarer (og noget duftende) i en bjørnpose og hænge det i træet, inden du går i seng. Hvis du planlægger at bruge olier og krydderier, skal du pakke dem i rejsetilpassede toiletpapirflasker.

Redskaber og udstyr

Du kan eller ikke har brug for en campingovn, afhængigt af hvilken type tur du har på, men du skal helt sikkert bruge redskaber. Hvis du har planer om at lave mad, skal du vælge pudder og pander til at holde dit køkkenbelastningslys. Kast et par skåle med sporks, en kniv og et krus. Sæt dine redskaber i en tynd pose som Pack-It ™ Sac Extra Small, som giver dem mulighed for at tørre gennem nettet. Hvis du pakker en kaffemaskine, skal du opbevare dine kaffepladser i en fugtbestandig beholder sammen med dine kampe eller lighter, som en vandtæt toiletpapirpose eller skoorganizer, som du kan hænge fra et træ eller en teltramme, hvis det er nødvendigt. Medbring en bærbar og sammenklappelig stof campingvask, så du kan fylde den med vand, når du skal vaske op, men fold det op, når du er færdig. For at rydde op, pakk bionedbrydelig sæbe og et rejsedørklæde. Kast alt dit udstyr i en Pack-It Specter ™ Stuffer Sæt, som du nemt kan låse på din rygsæk eller sætte dig i bagagerummet på dit køretøj. Nyt køkken.

Ekstra poster

Udover dit vigtigste køkkenudstyr skal du sørge for at pakke en presenning (i tilfælde af regn kan du undgå madlavning og spisning på en våd, mudret grund), genlukkelige poser (til rester), skraldespand og aluminiumsfolie. Tilføj i et par karabinere, som du kan bruge til at klippe genstande i tasken eller hænge din bærepose. For eventuelle større genstande, der ikke passer i din rygsæk (som en kogeplade), overvej at sætte dem i en plastikbeholder at du nemt kan bære til og fra din campingplads.

Uanset om du rejser til moderne campingpladser med faciliteter som badehuse, plugins og WiFi, eller til fjerntliggende vildmark for at forbinde med naturen, skal du altid huske at gøre din forskning på forhånd, så du ved hvad køkken og madlavning forsyninger du skal bruge. Leder du efter flere pakketips? Tjek denne ultimative pakningsliste.

Læs mere herhttps://rotpunkt.dk/

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *