De 10 bedste tips og tricks for backpackere

Ti vigtige backpacking tips; fra hvordan man pakker til hvordan man sparer penge på vejen.

Du har pakket dit pas, du har triple kontrolleret dine flyvetider og fik indkvartering sorteret. Så du er klar til at gå, ikke? Forkert.

Uanset om du nyder et mellemrum efter skolen, en pause fra din karriere eller bare en længere ferie i udlandet, kræver backpacking ofte mere dybtgående forberedelser end den sædvanlige feriecheckliste. Hvor langt det er at strække dit budget, hvordan man håndterer overførsler mellem forskellige steder, såvel som hele tiden på farten, kan tage en omhyggelig overvejelse.

Her er et par tips om, hvordan du får mest ud af din backpacking-oplevelse og har en stressfri ferie:

Indholdsfortegnelse

Før du går

1. Gør din forskning

Selv om et stort aspekt af backpacking-oplevelsen skal være spontanitet, betyder det ikke, at en smule tidligere undersøgelser bør undgås fuldstændigt. Ikke kun vil du få en flick gennem guidebøgerne giver dig en smule inspiration til, hvordan du strukturerer din rejse, det vil få dig godt og virkelig begejstret for at påbegynde dine kommende rejser.

2. Pak fornuftigt

Udover at slå de sædvanlige bagageafgifter for fly, skal du også huske på, at din belastning vil være på ryggen i længere tid end den gennemsnitlige rejsende. Så pak fornuftigt. Har du virkelig brug for 40 par sokker? 10 bøger? Ni flasker solcreme? Husk at selvom du er i udlandet, kan du stadig vaske tøj og købe toiletartikler, så gem det plads til flere fornødenheder. Og selvom du måske arbejder på et budget, kan visse pricier køb som en e-læser spare dig for meget plads!

På samme måde kan den måde, du pakker på, spare en masse besvær. Har vigtige ting som solbriller og rejsedokumenter i nærheden af ​​toppen, og ting, som du ikke har brug for straks, som fede klæder eller sko, i bunden af ​​din rygsæk.

3. For at reservere eller ikke at forhåndsbokse, er det spørgsmålet

Tilbage til spørgsmålet om spontanitet – planlægger du din rejse og indkvartering på forhånd eller lader din dagsorden åben? Svaret på dette er virkelig nede på timing. Gør du på en tre-ugers tur rundt i Frankrig eller laver seks måneder i Sydøstasien? Hvis du går på en kort backpacking-ferie (tænk to måneder og under), så kan du måske have lidt af en rejseplan, så du får det bedste ud af din korte tid på vejen. Men hvis du har måneder og måneder foran dig, bliver det næsten umuligt at lave konkrete planer. Måske book dine første to eller tre destinationer på forhånd, men giv dig selv mulighed for at lade wanderlust overtage.

Mens du rejser

4. Spar penge på attraktioner

Når du har ramt vejen, kan du opleve penge forsvinder hurtigere end du havde forventet. Men fryg ikke – der er mange måder at spare penge på uden at ofre alle de største turistattraktioner, som du altid har drømt om at besøge. Hvis du har et student ID, husk at blinke det så meget som muligt, det kunne være din nøgle til gratis adgang og massive rabatter på nogle store attraktioner, eller tjek hjemmesider som Student Beans for gode rabatter på rejser og attraktioner (se dem ud på Også Facebook). Husk også at se på de steder, du besøger, har gratis dage eller aftener. Mange museer, såsom Reina Sofia i Madrid, er gratis om aftenen.

5. Spis lokalt = spar penge

Du skal besøge mange nye steder og ønsker at prøve mange nye ting. Hvordan sætter du et budget for al den yummy verden mad? Så godt som det ville være at spise i fantastiske restauranter hver dag, vil det begynde at lægge lidt af et hul i dit budget. Tillad dig selv et godt måltid pr. Sted, men bortset fra det, prøv nogle gadefoder eller prøv interessante ting fra det lokale supermarked og lav mad i vandrerhjemmet, hvilket er en god måde at snakke med medrejsende på.

6. Spild ikke lange rejser

Det kan være nemt at spilde lange togrejser udpegede, men disse er de ideelle steder at lave nogle fantastiske rejseminner. Hvis den person, der sidder i nærheden af ​​dig, er venlig, kan du chatte med dem, hvis de er lokale, kan de give dig nogle fantastiske råd. Hvis ikke, skal du få doodling, om det noterer sig ting, du vil gøre, eller ting fra din tidligere destination, som du vil huske.

7. Tal med folk

Ofte kan backpackere ende i en af ​​to lejre: “Jeg vil kun tale engelsk til engelsktalende folk, og det er sådan, jeg vil rejse” eller “Jeg vil tale med alle andre end engelsktalende folk, som jeg er dyrket og whatnot’. Begge lejre er ret fejlbehæftet. Kun at tale med folk fra hvorfra du er fra, vil begrænse din oplevelse – du kan komme tilbage med at vide alt om New York, Sydney eller Dublin, men det er ikke lige så nyttigt, når du har rejst rundt på Balkan i en måned. En del af det sjove kæmper med sprogbarrierer og læring fra andre mennesker. På samme måde undgår alle andre turister at forhindre dig i at få sage rejse rådgivning, om det er hvad restaurant gør den billigste mad eller hvilken hostel i byen kaster den bedste fest.

8. Få mest ud af en destination

Du vil bruge meget tid i tog og busser, der ser smukke omgivelser forbi. Når du endelig når din destination, gør det meste ud af at være din egen chef. Undgå offentlig transport, hvor det er muligt, og gå overalt. Du vil opdage ting, du aldrig ville have fundet ellers som fantastiske gadekunst, quirky butikker og kølige caféer. Eller lej en cykel for dagen og vove sig ud i landet. Indtag så meget af placeringen som muligt før du skal fortsætte.

Når du vender tilbage

9. Bor ikke folk

Ja, du har været på livets tur, og du har mange fantastiske historier om romantik, eventyr og spænding … men for de derhjemme var der nok nok at se de måske alt for hyppige Facebook-opdateringer og Instagrammed solnedgange. Når folk spørger om din tur, hold dig til ‘det var fantastisk, tak’ plus en hurtig anekdote – hvis de vil vide mere, spørger de. Når alt kommer til alt, rejser du ikke for at prale, eller i det mindste bør du ikke gøre det.

10. Dokumentér dine minder

Du har samlet hundredvis af papirudskrifter, servietter, ølhætter, fotografier, billetter og minder over din rejse. Snarere end at lade dem ligge i bunden af ​​din rygsæk hvorfor ikke bruge dem til at lave en scrapbog? Eller hvis dine minder er lagret i et mere digitalt format, hvorfor ikke kompilere dem i en video af billeder, stop motion billeder og videoer med den sang, der gjorde turen som lydspor? Og altid bringe tilbage en memento, om det er en lille ting som en fan fra din tur rundt i Andalusien, eller en kimono fra dit ophold i Tokyo. Det er et godt snakkepunkt for, når du har folk rundt for at prale … undskyld, indhente efter din lange rejse væk.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *