Charterrejser og afbudsrejser fra Aalborg

Lige meget hvor i landet man kommer fra, skal man helt sikkert ud at rejse på et tidspunkt, og ofte skal man sikkert med fly. De fleste store fly med destinationer, som er langt væk, flyver dog fra Københavns lufthavn, og det kan være en smule irriterende og besværligt, når man bor i Jylland. Heldigvis findes der også masser af muligheder for at tage ud at rejse med afrejse i Aalborg. Læs med herunder for at få noget god inspiration til charterrejser og afbudsrejser med afrejse i Aalborg eller læs mere her.

Indholdsfortegnelse

Hvad er charterrejser?

Rigtig mange charterrejser er såkaldte pakkerejser, hvilket betyder, at man igennem den samme rejsearrangør køber flere af rejsens ydelser, hvilket for eksempel kan være flybilletter og hotel. På en charterferie har man typisk kvart, halv eller hel pension og til tider endda all inclusive. De klassiske destinationer for charterrejser er især Spanien og de Kanariske øer og Grækenland, men faktisk kan man også sagtens tage længere væk til blandt andet Thailand eller Egypten, eller man kan tage til europæiske storbyer som London, Amsterdam eller Barcelona.

Hvad er afbudsrejser?

Afbudsrejser er ikke betegnelsen for rejser, der er blevet afbestilt og blevet sat til salg igen, selvom navnet hentyder til det, det er faktisk blot betegnelsen for de rejser, som rejsebureauerne ikke fik solgt i tide, og som de dermed sætter prisen ned på, så der er større chance for, at de ikke går til spilde. Afbudsrejser kan i princippet gå til alle steder i verden, men typisk har de samme destinationer som charterrejser, hvilket altså vil sige varme steder i Sydeuropa eller europæiske storbyer. Fordelene ved afbudsrejser frem for charterferie, er at priserne er ekstremt lave, og derfor er det fristende for mange at slå til på disse tilbud, men ud over det, er der typisk ikke den store forskel på charterrejser og afbudsrejser.

Charterrejser og afbudsrejser fra Aalborg lufthavn

Er man på udkig efter en charterrejse sydpå, findes der adskillige muligheder til alle mulige forskellige rejsemål med afrejse i Aalborg. Det er heldigvis sådan, at der er flyvninger fra Aalborg til de fleste og mest populære charterdestinationer. Dette inkluderer blandt andet de danske favoritter som Grækenland, fra hvor man kan flyve ud til adskillige små øer, Spanien hvor man også kan flyve til småøer, blandt andet de Kanariske øer, og til Tyrkiet. Derudover kan man også komme til Bulgarien og middelhavsøer som Malta og Cypern.

Desuden tilbyder Aalborg lufthavn også en stor del flyrejser, der går direkte til europæiske storbyer som London, Amsterdam, Barcelona, Alicante, Malaga og Oslo. Også selvom man ikke ønsker at tilbringe sin ferie i en af disse storbyer, kan man altså let finde et connecting flight og blot mellemlande i en af storbyerne for at flyve videre ud i verden og længere væk fra Europa.

Siden en rigtig stor del af de tilbudte afbudsrejser går til de samme destinationer, som charterrejserne gør, kan man naturligvis også bestille en afbudsrejse med afrejse i Aalborg lufthavn. Det eneste, der kræves for at komme på afbudsrejse er blot, at man holder øje med de forskellige rejsebureauers sider, og slår til, når man finder noget til en fornuftig pris. Her skal man så bare vælge at starte rejsen i Aalborg frem for en af de andre lufthavne i Danmark.

Fordele ved at rejse fra Aalborg lufthavn

For Nordjyder er fordelene ved at rejse fra Aalborg lufthavn mange sammenlignet med at rejse fra de andre danske lufthavne. For det første er det både langt mere rart og praktisk at starte sin rejse i en lufthavn, der ligger tæt på ens hjem frem for at være tvunget til at køre helt til Billund eller måske endda København. Fordi Aalborg er den tredje største og tredje travleste lufthavn i Danmark efter Billund og København, er det også kun at forvente, at der vil være langt færre mennesker hvilket resulterer i, at man sætter ferien i gang på en langt mere afslappet måde, end hvis man rejser fra de større og mere hektiske og travle lufthavne.

You may also like...

1 Response

  1. Helle siger:

    Afbudsrejser til charterdestinationer er et hit i min familie og omgangskreds. Det er derfor meget belejligt at mindre lufthavne er begyndt at have direkte fly dertil, selvom Aalborg Lufthavn faktisk ikke kan kategoriseres som en mindre lufthavn, da den trods alt er den 3.største vi har i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *