Disse 4 ting SKAL du prøve i din sommerferie

Elsker du at være ude i naturen og bruge din krop på forskellige måder? Hvis ja, så er du helt sikkert et friluftsmenneske! Eller også, så har du chancen for at blive det nu!

Skal du have hjælp med at finde ud af, hvad dit næste eller helt nye eventyr skal være, så læs med her og få 4 gode idéer til at komme i gang!

  1. Indholdsfortegnelse

    Hiking

Kan du lide at gå lange ture i skove og store parker, men vil du gerne tage det op til et andet niveau, så kan det være en rigtig god idé at melde sig ind i en hiking klub. Når man går med andre mennesker, så er det både sjovt og motiverende! Find din lokale vandretursgruppe og få dig nogle vandre venner og planlæg så din helt egen vandretur!

  1. Cykling

Det er noget man lærer fra barnsben af og det er noget man har brugt til at udforske og komme langt med, når man har været helt ung. Cyklen har bragt både frihed, eventyr og helt sikkert en masse glæde, sjov og ballade! Men når man bliver ældre, så er det ikke altid der er tid til at få cyklen luftet med en travl hverdag. Men måske er det endelig på tide! At cykle medvirker til at man får en bedre kondi, men man kan også tage på cykelferie med hele familien, hvis man tænker stort! Helt sikkert er det, at man får et smil på læben, når først man er kommet op på sædet! Det er også en god undskyldning til endelig at få solgt skrotpræmier bil.

  1. Klatring

Hiking – det kan man klare. Cykling – det er barnemad! Men klatring? Det er en noget større udfordring, men det er helt klart en som kan anbefales. Man får helt sikkert et fedt adrenalin kick af at hænge 15 meter over jorden, kun hjulpet af reb. Det er en stor bedrift, hvis man begiver sig ud i det og lige meget hvad, så bliver man helt sikkert stolt af sig selv. Klar til at lege Spider-man?

  1. Camping

En dejlig varm, ren og blød seng er noget alle elsker, men hvad med at prøve noget nyt? Camping er en måde man kan komme tættere på hinanden og hvis man vælger det rigtige selskab, så vil det helt sikkert blive en sjov tur! Væk med alt det luksuriøse og så snakker vi kun om survival of the fittest! – og dog.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *