Hold din næste aktive ferie på solskinsøen Bornholm

Er du i gang med at planlægge din næste ferie? Så overvej at besøge Bornholm. De fleste vil nok stoppe op og tænke, at Bornholm da ikke kan være værd at besøge – og så er det endda en del af Danmark!

Det sidste statement er rigtigt nok, men det første kunne ikke være mere forkert. Øen har nemlig alt, en feriegænger kunne ønske sig. Et varmt og behageligt klima, mange solskinstimer, silkebløde sandstrande, kultur og historie og en smuk natur, som ikke findes andre steder i Danmark.

Bornholm er derfor en god destination både for dem, der ønsker en aktiv ferie, og dem, som godt kunne tænke sig at tage den med ro.

Du kan både få pulsen op og ned på ferien

Bornholm er det perfekte sted at holde ferie, hvis man ikke kan lide at sidde stille på ferien. Øen byder nemlig på rig mulighed for outdoor-aktiviteter, såsom vandring, roning, klatring, cykling, surfing og meget mere.

På Bornholm er der for eksempel over 400 registrerede sikre klatreruter. Derudover er der kun få restriktioner for klatring. Det kan for eksempel være, at klatregrunden, som du har udset dig, er på privat grund. Her skal du naturligvis spørge om lov først, før du begynder at klatre.

Bornholm er et populært rejsemål for turister, som er vilde med vandsport. Der er rigtige gode vilkår for surfing på solskinsøen på grund af vindforholdene, og der kan dyrkes mange forskellige typer surfing, heriblandt kite-surfing, wind-surfing og selvfølgelig ganske almindelig surfing også. Du behøver derfor hverken rejse til Australien eller Californien for at finde de gode strande.

Er man til mindre action, kan man altid vælge at vandre eller cykle. Bornholm er rig på vandrestier, og du kan faktisk vandre rundt om hele Bornholm på stierne. Cykling er også en god aktivitet for dem, der gerne vil ned i gear. Cykelstierne er (ligesom vandrestierne) placeret langt væk fra biler og trafik, og det gør ikke kun, at man kan færdes trygt og sikkert, men også kan man nyde sin cykeltur uforstyrret.

Uanset om du kan lide at få pulsen helt op, eller du mere er typen, der bare godt kan lide at være aktiv, så byder Bornholm på masser af aktiviteter.

Bo billigt i eget hus på ferien

Udover de mange oplevelser, som Bornholm har i vente til dig, så er det også billigere at holde ferie i indland frem for udland. Hotelophold er dog stadig dyrt i det danske land, men der er et andet og bedre alternativ – især hvis turen går til Bornholm.

I stedet for at bo på hotel kan du nemlig leje et sommerhus. Ikke blot er det billigere at leje et sommerhus, men her får du også størst frihed til at få den ferie, som du har fortjent, og som du har set så meget frem til.

Vil du leje et bornholmsk sommerhus, er den bedste måde at gøre det på ved at henvende dig til et professionelt udlejningsfirma. Her er det en virksomhed, som står for alt det praktiske og administrative arbejde på vegne af sommerhusejerne.

Sommerhusudlejning hos Cofman foregår for eksempel på denne måde, og det giver både fordele for ejer og udlejer, at der er en tredjepart til at tage sig af alt det kedelige.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *