Hold ferie i Malaga i din egen lejlighed

Nogle vil gerne holde ferie et nyt sted hver gang, andre foretrækker at holde ferie det samme sted. Nogle ønsker hele tiden at opleve noget nyt, og andre vil helst være et sted, som de kender rigtigt godt.

Det kan for eksempel være i et sommerhus, på en campingplads på et hotel eller et andet sted, hvor du kan komme igen år efter år og gerne flere gange om året.

Der er også nogle, der tager skridtet helt ud o køber sig en feriebolig i udlandet. Det er der flere fordele ved.

Indholdsfortegnelse

Køb en lejlighed i Malaga

Der er mange skandinaver, der vælger at købe en feriebolig i udlandet. Det er på den ene side ikke meget anderledes end at købe et sommerhus i Danmark. På den anden side, er der mange ting, der er anderledes ved at gøre det.

Der er jo en del længere til Malaga, end der er til noget sted i Danmark. Derfor er det lidt mere rejseagtigt at tage i sommerhuset, når det ligger i Malaga. Til gengæld har Malaga så meget andet og mere at byde på end noget sted, du kan finde herhjemme.

Det er netop derfor, at så mange vælger at investere i en feriebolig i det spanske.

Hvilke fordele er der ved at have en lejlighed i Malaga?

Når så mange nordeuropæere vælger at købe ejendomme i Spanien, så skyldes det blandt andet, at klimaet der er så behageligt. Det samme kan man sige om stemningen og befolkningen. Det er nemt at opholde sig i Malaga, og efter at have holde ferie der nogle gange vælger mange da også at slå sig ned der permanent.

Skulle det blive aktuelt, så kender du allerede området rigtig godt, også har du allerede boligen klar. Dermed kan flytningen til udlandet ske trygt og gradvist.

Køb lejligheder i Malaga på solkysten

Der findes rigtig mange ferieboliger i Sydspanien. Der ligger også mange i og omkring Malaga på solkysten, som er et af danskernes favoritsteder at købe permanente boliger og ferieboliger. Derfor kan du også finde en del danske ejendomsmæglere i området.

Se på, hvad de forskellige ejendomsmæglere i området har at byde på, inden du eventuelt vælger at købe en ferielejlighed der.

Vil du gerne vide mere om køb af lejligheder i Sydspanien, så kan du se mere om lejligheder til salg i Malaga og på solkysten ved at klikke på linket. Her vil du kunne få god information om køb og salg af bolig i det sydspanske.

Vælg gerne en dansk ejendomsmægler i Malaga

Blandt de mange ejendomsmægler i Malaga findes der også nogle dansktalende. Hvis du vælger en dansk mægler til at forestå fremvisning og en eventuel handel. Det kan være trygt, at det ikke skal ske på et andet sprog, for så forstår du bedre alle dele af processen.

Der er nogle forskellige regler og arbejdsgange i forbindelse med handel af fast ejendom sammenlignet med reglerne herhjemme. Det er helt klart en fordel at have en dansk ejendomsmægler til at guide dig igennem et boligkøb i Spanien.

Hvis du vælger at investere i en ejendom i Malaga, vil du kunne være i den i alle dine ferier. Når du går på pension, kan du være i den meget oftere.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *