Klar til campingferien

Skal ferien foregå i en campingvogn på en hyggelig campingplads enten i det danske land eller et sted i Europa?

Campingferier er helt perfekt, når du gerne vil have en hyggelig ferie, hvor man kommer hinanden ved. Du både sover, laver mad, spiser, spiller spil og meget mere i campingvognen. Campingvognen skal fungere som en miniudgave af dit hjem, hvor du har det hele med på farten. Der er derfor et par ting man skal forberede for at få den bedst mulige campingferie.

Vi giver her et par gode råd til, hvad du skal huske, når campingvognen skal gøres ferieklar.

Indholdsfortegnelse

Klargør campingvognen

Inden du ruller afsted på campingferien, er det en god idé at få gjort campingvognen helt klar til ferien. Start med at få gjort den ren fra top til tå. Der er ikke noget mere deprimerende, end at skulle starte campingferien med at gøre det hele rent.

Under rengøringen kommer du også igennem alle de ting, du har i campingvognen. Du har derfor et bedre overblik over, om der skulle mange noget. Det kan fx være køkkenting, hvor du helst ikke vil undvære en vinåbner til de hyggelige sommeraftner, hvor der skal nydes en kold rosé i forteltet.

Sørg for at der er rent sengetøj på, og at I har rigeligt med håndklæder, viskestykker og karklude med. Det er sådan nogle praktiske ting, der kan være irriterende at gå ned på. Der kan hurtigt gå mange håndklæder både til strandturen, swimmingpoolen og til et helt almindeligt bad. Du skal være forberedt på at vaske op i hånden. Er du vant til at have vaskemaskine, vil du derfor også opleve, at du bruger langt flere viskestykker og karklude end normalt.

Det skal du huske at pakke

Når man er på campingferie skal man egentlig være forberedt på lidt af hvert. Du skal derfor være forberedt på høj solskin og over 30 grader hele ferien eller at det regner hele ferien. Skal du på campingferie i Danmark kan dette især være aktuelt, da den danske sommer er kendt for at være en smule uforudsigelig. Der skal derfor både pakkes badetøj og badedyr og regntøj og gummistøvler.

Skulle der være regnvejr en eller flere dage, ender man ofte med at blive i campingvognen eller forteltet. Husk at have forskellige aktiviteter med, til at fordrive tiden med, hvis der skulle forekomme et lille skyl fra oven.

En god idé er at have forskellige brætspil med. Det kan man hurtigt fordrive mange timer med, hvis man fx begiver sig ud i et slag matador. Et spil kort eller terninger til yatzy er en klassiker, man aldrig går galt i byen med, hvis det er knapt med pladsen, eller man ikke har det store brætspilsudvalg der hjemme.

Man kan også tage computer eller iPad med, der giver mulighed for at se en film eller serie sammen. Det er dog hyggeligere at grine og have det sjovt sammen over et spil yatzy eller 500.

Er bilen klar til køreferien?

Inden du kører ud i det blå med campingvognen spændt fast til bilen, skal din bil også tjekkes igennem. Det ville være ærgerligt at starte ferien med at skulle ringe efter Falck, fordi bilen ikke var klargjort til bilferien.

Du skal selvfølgelig sørge for at have monteret et anhængertræk, ellers kommer du ikke særlig langt med campingvognen. Har du ikke allerede et anhængertræk monteret på din bil, så kan du få 3 priser på det her.

Derudover er det en god idé at få tjekket bilen igennem for at være sikker på, at den er klar til at trække en campingvogn tværs over landet eller igennem Europa. Med en køreklar bil er du nu klar til campingferien.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *