Kom godt gennem golfrejse

Golfrejser er en fed måde at rejse på – man har muligheden for at øve sig på sin sport i helt nye omgivelser, mens man kommer ud og oplever helt nye dele af verden. Der er dog forskel på at rejse som normal turist og at rejse for at spille golf, for det kan være lidt af et puslespil at få det hele til at køre, når man skal transportere sit udstyr halvvejs rundt om kloden.

Indholdsfortegnelse

Hav alt det rette udstyr med

Medmindre man har planer om at leje udstyret på destinationen, er det svært at tage på golfrejse uden sine golfkøller. Skal du på golfrejse, så er det den perfekte undskyldning for at anskaffe nyt golfudstyr. Leder du efter nye golfkøller, så er Ping golfkøller et godt bud. Ping golfkøller kan fås til fornuftige priser og er i god kvalitet, så du roligt kan regne med, at de holder til at blive transporteret med på golfrejsen. 

Tag din golfbag med på flyet

Når man skal flyve med sin golfbag, går den ind under kategorien specialbagage, og man skal derfor være forberedt på at betale et tillæg for at have den med. Man skal også være opmærksom på, at golfbags ofte højst må veje 15 kg, og at de ikke må indeholde andet end golfkøller og golfbolde. For at gøre det lettest for sig selv, når man skal transportere en golfbag rundt, bør man også vælge en så lille golfbag som muligt.

Bo tæt på golfbanen

Tager man kun på ferie for at spille golf, så skal man selvfølgelig også spille rigtig meget golf. Derfor nytter det ikke noget at bo langt væk fra golfbanerne, så man spilder tid på at tage frem og tilbage, hver gang man skal spille. Det er en stor fordel at vælge et golfhotel, der ligger lige ved siden af golfbanen, så du kan tage dine nyindkøbte Ping golfkøller under armen og bevæge dig over på golfbanen på ganske få minutter. På golfhoteller møder man desuden mange andre golfspillere, og man har ofte mulighed for at få ekstra faciliteter som sikker opbevaring af golfbags eller VIP-adgang til golfbanerne.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *