Sådan kan du få hjælp i forbindelse med flyforsinkelser

Hver dag rejser rigtig mange danskere i forbindelse med ferie, forretningsrejse eller noget helt andet med fly. At rejse med fly er praktisk, men det er ikke altid garanteret, at det hele går som smurt. Det gør det ofte men ikke altid, og i det tilfælde skal man vide, hvad man skal gøre. Da mange vælger at rejse på egen hånd, det vil sige udenom et rejseselskab, er man også på helt egen hånd, hvis man kommer ud for et forsinket fly eller en aflysning under en flyrejse.

Når man står i situationen, som kan være en smule stressende og ikke mindst irriterende, kan det være svært at overskue, hvad man egentlig skal gøre for at håndtere en flyforsinkelse korrekt. Et forsinket fly går ud over ens rejse, og man har derfor ofte krav på erstatning.

Der findes en række danske firmaer, man kan kontakte i forbindelse med en flyforsinkelse. Nogle af de mest brugte er Flyhjælp, Dansk Flyhjælp, Flypenge og Airhelp. De kan blandt andet hjælpe med at sørge for, at man får erstatning og kompensation.

Man har som udgangspunkt krav på erstatning, når en flyrejse opfylder mindst ét af følgende krav:

Der er tale om en flyforsinkelse på minimum 3 timer på en rejse, der er

  • Under 1500 kilometer
  • Mellem 1500 og 3000 kilometer
  • Inden for EU eller over 3000 kilometer

Opfylder din flyforsinkelse mindst ét af disse krav, kan du søge erstatning gennem firmaet Flyhjælp. Beløbet afhænger af, hvilket af kravene din flyrejse lever op til. Den online tjeneste Airhelp har lignende betingelser for at få kompensation for et forsinket fly.

Andre populære eksempler på firmaer, der kan hjælpe dig i forbindelse med en flyforsinkelse, er Dansk Flyhjælp og Flypenge. Det er hurtigt at finde ud af, om man har krav på erstatning, og det kan mange steder gøres online, så det er nemt og ligetil.

Har du for nylig været udsat for et forsinket fly på din flyrejse, så kan du få hjælp her og søge om kompensation.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *