Dette skal du prøve i Australien

Du har endelig besluttet dig om at rejse til Australien og måske købt flybilletten i går? Nu er du på udkig efter hvilke oplevelser man kan få i Australien, så du får den perfekte tur til den smukke ø. Jeg har selv været en tur over Atlanten efter jeg fik min studenterhue på hovedet. Det var en uforglemmelig tur på grund af alt det jeg oplevede og her må jeg være ærlig, størstedelen af mine oplevelser var ikke planlagt hjemmefra, men det var primært på grund af jeg ikke tog mig tiden til at researche. Derfor er det godt du er landet her på siden, så du får en endnu bedre tur end du nogensinde kan forestille dig.

Faldskærmudspring

Det er den obligatoriske oplevelse i Australien og sågar alle andre lande uden for europa. Man får et vildt adrenalinkick og kommet op på 200 kilometer i timen – det går meget stærk, kan jeg roligt fortælle. Hvis du har højdeskræk skal du ikke lade dig skræmme (avha?), det er på grund af ens hjerne ikke kan “kalkulere”, hvor højt oppe man egentlig er og tror bare det ligner et maleri. Jeg var i hvert fald ikke bange og lider ellers af højdeskræk.

Bungyjump

Endnu et adrenalinkick. Hvis du har højeskræk kan det godt bremse dig. Det er virkelig grænseoverskridende at springe ud over kanten, men det varer kun nogle ganske få sekunder inden du kommer helt ned og op igen. Det er en forholdsvis dyr oplevelse i forhold til det antal sekunder den varer i, men det skal helt sikkert anbefales til alle. Hvis du har problemer med finanserne bør du kigge på en lånemulighed; fx et kviklån.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *