Spar penge når du rejser

Vi drømmer alle sammen til tider om at komme ud at rejse. En gang imellem bliver hverdagen for meget, og man trænger til at slappe af og til at komme væk fra alt den stress, der følger med, når man arbejder hver eneste dag. Det er dog desværre sådan, at det at rejse godt kan være meget dyrt, hvilket betyder, at man bliver nødt til at arbejde for at få mulighed for at rejse.

Føler du, at du kan relatere til ovenstående, så er der hjælp at hente, for du er langt fra den eneste, der har det på den måde. Herunder finder du derfor en hurtig guide til, hvordan man sparer penge, når man planlægger ferier, og mens man er på ferie, uden at man skal gå alt for meget på kompromis – man skal jo også have lov til at forkæle sig selv, når man for en gangs skyld har tid til det.

Indholdsfortegnelse

Spar penge allerede når du booker dine rejser

Med til enhver rejse følger der en hel del planlægning og bookning af flybilletter, hotelværelser og måske endda lejebil. Hvis man umiddelbart ikke tænker over, at man kan spare en masse penge, når man booker disse ting, kan man godt tro om igen og læse videre.

Vælger man for eksempel at bestille flybilletter eller hotelværelser via en hjemmeside som momondo eller booking.com frem for via flyselskabets eller hotellets egne hjemmesider, kan man med garanti spare en hel masse penge ved at bruge rabatkoder.

rabatkodeautomaten.dk kan man finde hundredevis af rabatkoder til mere end 500 forskellige butikker. Så har man for eksempel en booking.com rabatkode, skal man blot indtaste den, når man er ved at betale for det hotelophold, man har bestilt på booking.com, og man vil opleve, at den totale pris for dit hotelophold bliver betydeligt mindre.

Find billige flybilletter

Det er ikke kun hotelophold, man kan spare mange penge på – priserne på flybilletter ændrer sig næsten konstant. Der er mange ting, der kommer i spil, når man skal finde den billigst mulige flybillet, og selvom det er rigtig rart at være i god tid, når det kommer til flybilletter, er det ikke altid en god idé at købe billetterne i alt for god tid.

Der er et mønster i, hvornår folk med højst sandsynlighed køber flybilletter, og det har flyselskaberne regnet ud, hvilket resulterer i, at flybilletterne ofte er allerdyrest på dette tidspunkt. Men der er dog nogen, der har fundet ud af, hvornår det bedste tidspunkt at booke flybilletter på er.

Se herunder hvornår man skal bestille flybilletter for at spare flest penge:

  • Køb flybilletter om tirsdagen, midt på dagen – det er der, billetterne er absolut billigst.
  • Book flybilletterne mellem 30-12 uger før afrejse alt efter hvor du skal hen. Skal man til Asien, bør man booke 30 uger i forvejen, mens man bør bestille 21 uger i forvejen, hvis man skal til Nordamerika og 12 uger i forvejen, hvis man skal til et andet land i Europa.
  • Det dyreste tidspunkt at rejse ud af Danmark på er i juli måned og mere specifikt den første uge af juli. Det skyldes, at det er tidspunktet, hvor de fleste danskere vælger at rejse på sommerferie.
  • Det billigste tidspunkt at rejse ud af Danmark på er i november eller mere specifikt den anden uge i november.
  • Hvis man prioriterer det at spare penge frem for det at spare tid, kan det også betale sig at flyve med mellemlandinger, da dette ofte gør flyrejsen en smule billigere.

Andre måder at spare penge på

  • Din smartphone er din bedste ven, når du rejser, især når det kommer til at spare penge. Der findes nemlig apps til alt, og mange af dem er endda gratis: rejseguides, ordbøger og kort.
  • Brug Airbnb. At leje et privat værelse med Airbnb er langt billigere end at bo på hotel, og man får samtidig også en helt anden oplevelse, når man bor i et rigtigt lokalt hjem frem for på et hotel.
  • Spar på udenlandsk valuta. Hver gang man hæver penge i udlandet, bliver man opkrævet et gebyr, derfor er det rigtig smart at hæve større gebyrer ad gangen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *