Tag på cykelferie på Gran Canaria

Gran Canaria har i mange år været en af danskernes favorit destination, når vi snakker om badeferie, men det er også en god destination til en cykelferie. En af de væsentlige grunde til Gran Canaria er blevet en favorit for danskerne, er at der varmt året rundt også i vintermåneder, hvilke der ikke er på ret mange andre spanske destinationer. En cykelferie på Gran Canaria består af smukke bjerg landskaber, og mulighed for at finde ruter der passer til både nybegynderen og den erfaren rytter. Rejser du til Gran Canaria i vinterperioden, så er der stor chance for, at møde nogle af de professionelle cykelhold, da de ofte tager på træningslejre på Gran Canaria om vinteren.

Læs også: Gran Canaria har sol over 300 dage om året, hvilke gør den til den perfekte ferie destination.

Indholdsfortegnelse

Der findes ruter til alle niveauer på Gran Canaria

Er du en nybegynder og leder efter en spændende destination til cykelferie, hvor der er ruter der er velegnet til nybegyndere, så er der mange begynder ruter på Gran Canaria. Er du tværtimod en erfaren cykelrytter, der søger nye udfordringer, så har Gran Canaria også en del udfordrende ruter, hvor selv den mest erfaren rytter for sved på panden. Ønsker du en guide der kan hjælpe dig med, at finde de helt rette ruter til dig og dit niveau, så findes der utallige på øen der tilbyder guidede cykelture.

Prøv kræfter med Valley of the Tears

Er du taget på cykelferie for, at teste dig selv så kommer du ikke uden om den smukke og anerkendte cykelrute Valley of the Tears. Den gennemsnitlige stigning på ruten er 10% og den højeste stigning er på hele 25%, hvilke kan udfordre selv den dygtigste cykelrytter. Valley of the Tears har gjort sig fortjent til dette navn, så du skal være opmærksom på, at ruten er utrolig hård, og kan være en stor mundfuld for en begynderrytter.

Gode råd til cykelferie på Gran Canaria

Skal du på en cykelferie på Gran Canaria, så er dejligt at havde ens egen cykel, letvægtscykelholder, hjelm og så videre med hjemmefra. De fleste flyselskaber tilbyder, at tilkøbe plads til dette på flyet for et ekstra gebyr, men de penge kan være godt givet ud. Hvis du ikke selv har udstyr med, så skal du højest sandsynligt leje noget på destinationen og det koster oftest noget lignende det samme, som det vil koste at havde dit eget grej med hjemmefra. Derudover er et godt råd, at leje en bil i lufthavnen så du kan havde alt dit grej med ud til hotellet eller lejligheden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *