Telefonen er din bedste ven på rejsen

At rejse er at leve. Så klart udtrykte Hans Christian Andersen sig for 150 år siden. Det gør sig stadig gældende den dag i dag, hvor de fleste elsker at bytte hverdagens stres og jag ud med afslappende ferier under varmere himmelstrøg. Fantasien og destinationen udvider grænsen for, hvor høj på livet du kan være. Men at rejse er ikke gratis, og man kan af gode grunde heller ikke rejse hele tiden. Ved hjælp af kameraet din smartphone, kan du gemme minderne af det krystalblå hav på Bahamas eller de snorlige og uendeligt enorme olivenmarker i Italien. Minderne foreviges i kamerarullen på smartphonen og på kontoret hjemme i Danmark kan man tænke tilbage på sin dejlige ferie, og drømme sig videre til din næste.

Meget mere end et kamera

Farverige billeder fra farverige rejser giver et farverigt liv. Vi deler alle ud af vores minder, når vi er vendt hjem fra en ferie. Når vi viser billeder til venner og familie, er det for at frembringe en vis form for begejstring (og måske en lille misundelse) hos dem, mens det helt automatisk vil resultere i smil på vores egne læber. Smartphonen er fantastisk til at gemme minder på og nem at have med rundt og fange de perfekte billeder. Den er god til at skyde visuelle minder, men meget mere end bare et kamera. Den er praktisk talt din bedste ven på rejsen, da den hjælper dig vej til det lokale marked, den bedste restaurant eller den fedeste turistattraktion. Den sørger for du kan komme på nettet, når du lige skal prikke til dine venner hjemme i Danmark og fortælle om alle dine fantastiske oplevelser. Den sørger for du kan tjekke mails og nyheder hjemmefra, selvom du er på den anden side af jorden. Der er nærmest ikke grænser for, hvad den kan hjælpe dig med, hvorfor den er vigtig at have ved sin side.
Med dette sagt, skal du selvfølgelig ikke altid sidde med din telefon fremme, når du er ude at rejse. Du skal nyde livet – nyde at det er anderledes end det plejer at være. Omvendt er det rart altid at have telefonen ved sin side, hvis man får brug for vejviser eller kameraet til at skyde et par feriebilleder.

Strømmen holder ikke for evigt

Der er dog et problem ved vores kære smartphones. De kan så mange ting, at de har svært ved at holde på deres dyrebare strøm. Hvis batteriet dør, kan det på den ene eller anden måde forringe din rejse. Er du eksempelvis på vej hjem fra din vandretur, kan du måske ikke finde vej tilbage til hotellet. Din stedssans er ikke den bedste og din vejviser er ikke længere tilgængelig, fordi din telefon er gået ud. Det kan også være, at du glipper muligheden for at tage billeder af nordlyset, der endelig viser sig på himlen, efter du 8har ventet på det i flere nætter. Uden strøm på telefonen, kan du kun memorere billederne af det smukke lys i dit hoved. Og hvis vi nu skal være helt ærlige, så forbliver billederne i hovedet ikke lige så skarpe med tiden, som hvis du havde dem i billedarkivet på telefonen.
Der er dog forskellige måder at holde på strømmen på vores kære smartphones. Når du ikke bruger din telefon, kan du sætte den på flytilstand. Det er dog ikke sikkert man har mulighed for det, hvis man eksempelvis skal finde vej hen til en by og vejviseren skal bruges i en længere periode. Et alternativ til at sætte telefonen på flytilstand er at købe en powerbank. Med en powerbank kan du lade din telefon op uden at være i nærheden af en stikkontakt. Rejser plejer dog at slide på opsparingen og bankbogen. Hvis du ikke har sparret op til powerbanken eller andre ting du ikke kan undvære på rejsen, er det nemt at tage et online lån. Her får du et økonomisk frirum, du selv administrerer og kan selv sørge for, at du får den bedst tænkelige ferie. Med et online lån kan du nemt og hurtigt låne penge til de sidste småting. På den måde skal du ikke gå på kompromis med noget og er selv herre over, at skabe en uforglemmelig rejse.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *