Tips og tricks til at pakke praktisk

At tage på ferie er det bedste mange ved. Der dog en problematisk ting der skal klares, før du er klar til afrejse – kufferten skal pakkes! Det kan nemlig være svært at få plads til alle de ting, som du ønsker at have med på ferie, og dette kan frembringe stress og bekymring.

Uanset om du er en, der begynder at pakke en uge i forvejen eller venter til sidste øjeblik, vil du i denne artikel på tips og tricks til, hvordan du sikrer, at din yndlingskjole ikke bliver krøllet, og at du har masser af plads til souvenirs. Dermed undgår du unødigt stress, og skal blot slappe af på din ferie.

Indholdsfortegnelse

Rul tøjet sammen

Den bedste måde at forhindre folder og få mest muligt ud af din plads i kufferten, er at bruge rullemetoden.

Læg toppe med forsiden ned, fold ærmerne ind og rulle nedefra og op. Bukser skal du lægge buksebenene sammen og rulle fra taljen ned. Når du har rullet alt, skal du placere bukser og toppe i kufferten før sko og tilbehør.

Vælg rejsevenligt tøj

Det er en fordel at vælge tøj lavet af polyester og uld. Selv når disse stoffer krøller, vil foldene falde ud, når du hænger dem op. Vævede stoffer såsom linned eller bomuld er mere tilbøjelige til at krølle.

Pak det tøj som du vil have på først øverst

Hvis du ved, at du skal til middag eller til et møde, som det første på din rejse, skal du planlægge hvad du vil have på, og lægge det øverst i kufferten allerede inden afrejse.

Dermed behøver du ikke at grave igennem alt det andet i kufferten, for at finde det. Desuden vil det være mindre tilbøjeligt til at krølle.

Læg din toilettaske i midten af kufferten

Din toilettaske indeholder højst sandsynligt skrøbelige ting der kan smadre. Det er derfor en god idé at lægge din toilettaske i midten af kufferten, så den er beskyttet af det omkringliggende tøj.

Hvis du alligevel er bekymret for, at dine produkter i glasemballage går i stykker, er det muligt at købe lignende produkter i plastikemballage, som det er hos cibdolcbd.dk, eller du kan selv overføre det til noget plastikemballage.

Placer tunge genstande i bunden

Opbevar tunge ting som sko og bøger i den ende af kufferten, som har hjul. Denne placering hjælper med at holde din kuffert til at forblive stabil, når den står lodret, og forhindrer, at andre ting bliver smadrede.

Undgå at over- og underpakke

Selvom du måske er fristet til at gøre ekstra plads til souvenirs, inden du tager afsted på ferie, betyder overskydende plads i kufferten, at genstande kan rykke sig, krølles eller gå i stykker. Det er derfor en god idé at fylde den overskydende plads med tomme stofposer, som du senere kan putte snavsetøj i eller som dine souvenirs kan ligge i.

Det er vigtigt, at du heller ikke pakker for meget, da dette ligeledes kan gøre dit tøj krøllet, når det ligger helt mast. Desuden vil det være ekstra vanskeligt at pakke din kuffert, når du skal hjem igen eller rejse videre.

Medbring et tørklæde til flyet

Uanset hvilken sæson det er, er fly ofte rimelig kolde. Medbring derfor et tørklæde, til at holde dig varm på flyet, så du føler dig tilpas på hele flyveturen Du kan også folde det sammen og bruge den som en pude, hvis det er en lang flyvetur, hvor du ønsker at få et hvil.

På selve ferien kan du desuden bruge det på stranden, når du vil dække dig til. Hvis det er en kold feriedestination, kan du blot bruge det til at holde dig varm, så du ikke får ondt i halsen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *