Tips til at træne mens man er ude og rejse

Når man er ude og rejse, har man mest af alt bare lyst til at slappe af, og nyde rejsen. Men, for nogens vedkomme, skal træningen altså også passes. Selvom ens motivation til at træne kan nedsænkes når man mest af alt bare gerne vil slappe af, er der faktisk nogle ting som man kan gøre, for at få motivationen til at træne, mens man er ude og rejse! Læs med her, for at få nogle tips om det!

Indholdsfortegnelse

Det basale

Nu når vi er ved det, kan man lige så godt starte fra bunden af. Uanset hvor meget man gerne vil ud og røre sig, kan det være en god ide at prøve at gå så meget som overhoved muligt, i stedet for at skulle tage en taxi. Ved at gå oplever man også den by man er i, og udforsker naturen, samtidigt med at man også bevæger kroppen! Og hvis man bare fortsætter med at gå, ender man med at have gået rigtig mange kilometer tilsammen. Selvom det måske ikke virker som om man har trænet, har ens krop faktisk været i gang i lang tid. Her bliver man også distraheret fra selve det at gå, da man ser sig omkring og udforsker den by man er i. Og når man så er hjemme igen i Danmark kan man måske begynde at bekymre sig om privatleasing eller Flexleasing. Men når man er ude og rejse, skal fokusset fra biler, DSB, offentlig transport, leasing af audi og busser fjernes, samtidigt med at tanken om at gå skal indføres.

Solopgang og solnedgang

Hvis man nu er ude og rejse i de lande, hvor der er rigtige flotte solnedgange og solopgange, kan det være klogt at kombinere det med ens træning. Fx kan man stå tidligt op, løbe ned til stranden og se solopgangen, samtidigt med at man løber sig en tur. Så oplever man igen, mens man træner, og slår derved to fluer med ét smæk.

Vandre

Når man er ude og rejse, er man ofte i et land, hvis natur ikke er den samme som Danmarks. Dette gør, at man kan tage ud og vandre for at opleve naturen. At vandre kan også være utroligt hårdt for kroppen, samtidigt med at det også kan være utroligt sjovt. Her bliver der igen taget fokus fra lige netop at træne, da man igen er fokuseret på at opleve, og vandre hen til ens mål.

Hav det sjovt!

… og med det menes, at man faktisk ofte træner uden at man ligger mærke til det. Fx ved at svømme om kap, eller bare svømme sig en tur, er jo også at træne og bevæge kroppen. Så når man er ude og rejse, kan man måske overveje at tage sig en ekstra svømmetur, bare fordi det er sjovt, og bare fordi man også holder kroppen i gang. En anden ting man kan gøre, er at være med til hotellets aktiviteter, hvis man nu opholder sig på et hotel. Her er der også dans og andre aktiviteter, der også holder kroppen i gang.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *