Tips til transporten på din golfferie

At arrangerer en golfrejse kan være krævende og tage lang tid, da det jo ikke ligefrem er det rejsebureauerne reklamerer mest med. Det er dog muligt at finde nogle der kan planlægge det for dig, men for dig, der ikke har noget imod at tage opgaven i egne hænder, er der her 3 tips til din golfrejse, for en succesfuld tur.

Indholdsfortegnelse

Det største problem -transporten

Som oftest når man skal på golfrejse, er det med transporten at man løber ind i de største og første udfordringer. Problemerne kan dog variere bredt fra flyaflysninger til goldbag problemer til problemer med lejebilen eller helt ned til selv forsikringerne. Der kan selvfølgelig altid opstå uforudsete hændelser, men du kan forberede dig lidt hjemmefra.

Flyaflysningerne

Støder du på aflysninger eller forsinkelser med flyet, er det vigtigt at vide, at du som flypassager faktisk har en hel del rettigheder i EU. De fleste af disse, kan du let læse om på nettet, så du er forberedt på, hvad du skal gøre hvis uheldet skulle ske for dig.

Golfbag

En sådan golfbag er jo en stor og dyr fornøjelse at skulle have med i flyet, men hvem, som elsker golf, kan tage på en sådan ferie uden sit golfudstyr. For at mindske omkostningerne, kan du dog undersøge de enkelte flyselskabers priser for at se om du eventuelt kan tjekke det ind som almindelig bagage, da dette ofte koster mindre.

Billeje

Et andet stort problem som mange på golfrejser støder på, er problemer med billeje. For lette at komme igennem disse problemer er det en god ide at have styr på dine forsikringer inden afrejse, dette er også godt, når en eventuel ekspedient prøver at sælge dig flere unødvendige forsikringer. Desuden bør du altid huske at læse forsikringsbetingelserne godt igennem, så du ved præcist hvad du går ind til.

Uanset hvad du gør og hvilke udfordringer du støder ind i, skal du dog huske at nyde din ferie og få gjort mest mulig nytte af dit udstyr til golf. Mangler du mere udstyr, kan du også altid tjekke https://www.golfexperten.dk for gode materialer og priser.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *